Posted in

Selma Spa AB

Selma Spa AB är ett svenskt företag som erbjuder spa-upplevelser med fokus på avkoppling och välbefinnande i en naturskön miljö i Sunne, Värmland.

Selma Spa AB – En översikt av företaget och dess tjänster

Selma Spa AB är en av de mest populära spa-destinationerna i Värmland, belägen i den vackra staden Sunne. Med en mängd olika boendealternativ, faciliteter och behandlingar som erbjuds, är Selma Spa AB en idealisk plats för avkoppling och återhämtning. Oavsett om man söker efter en romantisk weekend, en avkopplande semester eller en plats att ladda upp batterierna, finns det något för alla på Selma Spa.

Boendemöjligheterna på Selma Spa AB är omfattande och inkluderar allt från enkla rum till lyxsviter. Alla rum är inredda med högsta kvalitet och har utsikt över den vackra omgivningen. Faciliteterna inkluderar en stor utomhuspool, en inomhuspool, bastu, gym och mycket mer. Spa-avdelningen erbjuder en mängd olika behandlingar, inklusive massage, ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar, vilket ger en total upplevelse av avkoppling och välbefinnande.

  • Selma Spa AB är en av de mest populära spa-destinationerna i Värmland.
  • Boendemöjligheterna inkluderar allt från enkla rum till lyxsviter.
  • Spa-avdelningen erbjuder en mängd olika behandlingar för total avkoppling och välbefinnande.
Läs även artikeln Leaddesk Solution AB.

Om Selma Spa AB

Historia och Plats

Selma Spa AB är ett spa- och konferenshotell beläget på Sundsbergsvägen 3 i Sunne, Värmland, Sverige. Hotellet grundades år 2008 och är en del av Nordic Choice Hotels-kedjan.

Selma Spa AB ligger i en naturskön miljö vid sjön Fryken och är omgiven av vacker natur. Hotellet har 184 rum, en stor spa-avdelning, restauranger och konferenslokaler.

Vision och Värderingar

Selma Spa AB vision är att erbjuda en avkopplande och lyxig upplevelse för sina gäster. Hotellet strävar efter att skapa en harmonisk miljö där gästerna kan koppla av och njuta av naturen.

Selma Spa AB värnar om hållbarhet och miljö och arbetar aktivt för att minska sin påverkan på naturen. Hotellet har bland annat installerat solpaneler och använder sig av ekologiska produkter i sin spa-avdelning.

Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster och en avkopplande miljö har Selma Spa AB blivit en populär destination för både svenska och internationella gäster.

Boende och Faciliteter

Hotellrum och Sviter

Selma Spa AB erbjuder ett brett utbud av hotellrum och sviter för att passa alla behov. Alla rum är modernt inredda med bekväma sängar och högkvalitativa sängkläder för en god natts sömn. Rummen är också utrustade med moderna faciliteter som platt-TV, minibar och trådlöst internet.

Sviterna är rymliga med separat sittgrupp och sovrum. De har också en privat balkong eller terrass med utsikt över den vackra naturen i området.

Konferenslokaler

För affärsresenärer och konferenser har Selma Spa AB flera konferenslokaler som kan rymma upp till 250 personer. Alla lokaler är utrustade med modern teknik och har tillgång till trådlöst internet.

Förutom konferenslokaler har Selma Spa AB också ett dedikerat affärscenter som erbjuder kopiering, fax och andra tjänster för att underlätta affärsverksamhet.

Lobby Bar

Lobbybaren på Selma Spa AB är en avslappnad plats att koppla av efter en lång dag. Här kan gästerna njuta av en drink eller en lätt måltid medan de beundrar den vackra utsikten över omgivningen. Lobbybaren är öppen dygnet runt och erbjuder också möjlighet att beställa mat och dryck till rummen.

Sammanfattningsvis erbjuder Selma Spa AB ett bekvämt och modernt boende med högkvalitativa faciliteter. Med sina konferenslokaler och lobbybar är det också en idealisk plats för affärsresenärer och konferenser.

Spa och Behandlingar

Selma Spa AB erbjuder ett brett utbud av spa- och behandlingsalternativ för att tillgodose sina kunders behov och önskemål. Nedan följer en översikt av några av de mest populära alternativen.

Spabehandlingar

Selma Spa AB spabehandlingar är utformade för att ge kunderna en avkopplande och förlösande upplevelse. Detta inkluderar massage, aromaterapi och andra behandlingar som är utformade för att minska stress och öka välbefinnandet. Kunderna kan välja mellan olika alternativ, inklusive klassisk massage, avslappningsmassage och djupgående massage.

Kroppsbehandlingar

Selma Spa AB kroppsbehandlingar är utformade för att ge kunderna en unik och avkopplande upplevelse. Detta inkluderar kurbad, kroppsbehandlingar och andra behandlingar som är utformade för att rengöra, återfukta och förbättra hudens hälsa. Kunderna kan välja mellan olika alternativ, inklusive kroppspeeling, kroppsinsvepning och kroppsbehandlingar med olika typer av masker.

Ansiktsbehandlingar

Selma Spa AB ansiktsbehandlingar är utformade för att ge kunderna en fräsch och ungdomlig hud. Detta inkluderar olika typer av ansiktsbehandlingar som är utformade för att rengöra, återfukta och förbättra hudens hälsa. Kunderna kan välja mellan olika alternativ, inklusive klassisk ansiktsbehandling, djuprengörande ansiktsbehandling och lyxiga ansiktsbehandlingar.

Sparitualer

Selma Spa AB sparitualer är utformade för att ge kunderna en helande och förlösande upplevelse. Detta inkluderar olika typer av sparitualer som är utformade för att rensa kroppen och sinnet. Kunderna kan välja mellan olika alternativ, inklusive avslappningsritualer, energiritualer och helande ritualer.

Sammanfattningsvis erbjuder Selma Spa AB ett brett utbud av spa- och behandlingsalternativ för att tillgodose sina kunders behov och önskemål. Kunderna kan välja mellan olika alternativ, inklusive spabehandlingar, kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar och sparitualer. Varje behandling är utformad för att ge kunden en avkopplande och förlösande upplevelse.

Träning och Aktiviteter

Gym och Fitness

Selma Spa AB erbjuder ett välutrustat gym för de som vill träna och hålla sig i form under sin vistelse. Här finns allt från konditionsmaskiner till fria vikter och övriga träningsredskap för att ge gästerna en komplett träningsupplevelse.

Träningspass

För den som vill delta i organiserade träningspass finns det ett brett utbud att välja mellan. Gästerna kan välja mellan yoga, pilates, zumba och andra pass som hålls av professionella instruktörer. Dessa pass är utformade för att ge gästerna både energi och träning samtidigt som de har kul.

Utomhusaktiviteter

För den som föredrar utomhusaktiviteter finns det flera alternativ att välja mellan. Gästerna kan utforska de vackra omgivningarna genom att vandra längs de många vandringslederna eller ta en tur på skidorna i Ski Sunne. Det finns också möjlighet att delta i olika träningspass utomhus, som exempelvis yoga eller löpning. Gästerna kan också hyra cyklar och utforska området på egen hand.

Sammanfattningsvis erbjuder Selma Spa AB ett brett utbud av tränings- och aktivitetsalternativ för sina gäster. Oavsett om man föredrar att träna inomhus eller utomhus finns det något för alla.

Restaurang och Mat

Restaurang Smak

Selma Spa AB erbjuder en omfattande matupplevelse för sina gäster. Restaurang Smak är en av de mest populära restaurangerna på anläggningen. Det är en elegant restaurang med en avslappnad atmosfär som serverar god mat. Restaurangen har en stor meny med rätter som passar alla smaker.

Restaurang Smak är öppen för frukost, lunch och middag. Till frukost kan gästerna njuta av en stor buffé med många olika alternativ. Till lunch serverar restaurangen en lättare meny med sallader, smörgåsar och soppor. Middagsmenyn är mer omfattande och erbjuder en mängd olika rätter, inklusive vegetariska alternativ.

Middag och Menyer

Middagsmenyn på Restaurang Smak är särskilt imponerande. Den innehåller en mängd olika rätter som är tillagade med färska och lokala ingredienser. Menyn innehåller allt från traditionella svenska rätter till mer internationella rätter. Restaurangen har också en omfattande vinlista som passar till alla rätter.

Selma Spa AB är stolta över att använda lokala ingredienser i sina rätter. Detta gör att maten smakar fantastiskt och att gästerna kan njuta av en autentisk matupplevelse. Restaurang Smak är ett utmärkt val för alla som vill ha god mat i en avslappnad miljö.

Avkoppling och Återhämtning

Selma Spa AB är en avkopplande och lugnande plats där gästerna kan återhämta sig från vardagens stress och bekymmer. Här finns allt som behövs för att koppla av och återhämta sig.

Pooler och Bastur

På Selma Spa AB finns flera pooler och bastur som erbjuder en avkopplande och rogivande upplevelse. Gästerna kan välja mellan olika temperaturer och typer av pooler, såsom varma bubbelpooler eller svala simbassänger. Bastur finns också tillgängliga för den som vill uppleva en traditionell bastuupplevelse.

Natur och Upplevelse

Selma Spa AB ligger vid sjön Fryken och omges av vacker natur. Gästerna kan njuta av en avkopplande promenad i skogen eller en cykeltur längs sjön. Det finns också möjlighet att hyra kajaker eller kanoter för en rolig och spännande upplevelse på sjön. För den som vill ha en mer avkopplande upplevelse finns det också möjlighet att boka en massage eller annan behandling för att återhämta sig och koppla av.

Sammanfattningsvis är Selma Spa AB en plats där gästerna kan koppla av, återhämta sig och njuta av naturen. Med flera pooler, bastur och möjligheter till olika aktiviteter, finns det något för alla som söker en avkopplande och lugnande upplevelse.

Vi ha skrivit en liknande artikel om detta här Caia Cosmetics AB.

Särskilda Erbjudanden

Selma Spa AB erbjuder sina gäster ett antal särskilda erbjudanden för att göra vistelsen på spa-anläggningen så minnesvärd som möjligt. Här är några av de mest populära erbjudandena:

Weekendpaket

För dem som söker en avkopplande helg borta från vardagens stress och bekymmer, erbjuder Selma Spa AB flera olika weekendpaket. Dessa paket inkluderar vanligtvis boende på anläggningen, måltider, och tillgång till spa-faciliteterna. Det finns olika paket att välja mellan, beroende på vilken typ av helg man vill ha. Till exempel kan man välja ett paket som fokuserar på avkoppling och lugn, eller ett paket som inkluderar olika aktiviteter och utflykter.

Säsongsaktiviteter

Under året arrangerar Selma Spa AB olika säsongsaktiviteter för sina gäster. Dessa aktiviteter kan inkludera allt från yoga-retreater och hälsokurser till vandringar och skidåkning. För dem som vill starta det nya året på rätt sätt, finns det även ett ”Fresh Start” program som inkluderar olika hälsosamma aktiviteter och behandlingar.

För dem som vill spendera tid med vänner, finns det även möjlighet att boka en privat spa-kväll. Detta erbjudande inkluderar tillgång till spa-faciliteterna under en hel kväll, samt en trerätters middag och vinpaket.

Sammanfattningsvis erbjuder Selma Spa AB ett brett utbud av särskilda erbjudanden för att göra vistelsen på spa-anläggningen så minnesvärd som möjligt. Oavsett om man söker en avkopplande helg borta från vardagens stress, eller en hälsosam start på det nya året, finns det något för alla.

Praktisk Information

Adress och Kontakt

Selma Spa AB är beläget i Sunne kommun i Värmland och är en av de mest populära spa-anläggningarna i Sverige. Adressen till Selma Spa AB är Selma Spa, Selma Lagerlöfs Vej 1, 686 31 Sunne, Sverige.

För att kontakta Selma Spa AB kan du ringa på +46 (0) 565 166 00 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected]. Du kan också besöka deras hemsida på www.selmaspa.se för mer information om deras tjänster och priser.

Bokningsinformation

För att boka en behandling eller ett boende på Selma Spa AB kan du antingen ringa på +46 (0) 565 166 00 eller boka online på deras hemsida. Det är viktigt att notera att bokningar måste göras i förväg för att säkerställa tillgänglighet.

Selma Spa AB erbjuder olika paket och erbjudanden beroende på dina behov och önskemål. Det är också möjligt att skräddarsy ditt eget paket genom att välja bland deras olika behandlingar och aktiviteter.

För att säkerställa en avkopplande och energigivande upplevelse på Selma Spa AB, rekommenderas det att du planerar din vistelse i god tid och följer deras riktlinjer och regler.

Evenemang och Samhällsengagemang

Lokala Event

Selma Spa AB är en aktiv deltagare i lokala evenemang och samhällsaktiviteter. De stödjer och sponsrar många evenemang i Sunne och dess omgivningar, inklusive konserter, kulturella evenemang och sportevenemang. Genom att delta i dessa evenemang stärker Selma Spa AB sin närvaro i lokalsamhället och visar sitt engagemang för att stödja den lokala ekonomin.

Hållbarhet och Samhällsansvar

Selma Spa AB tar sitt ansvar för samhället på allvar och strävar efter att vara en hållbar verksamhet. De arbetar kontinuerligt med att minska sin påverkan på miljön genom att använda förnybar energi, minska avfallet och använda mer miljövänliga produkter. De stödjer också samhällsinitiativ som främjar hållbarhet och miljövänliga lösningar.

Selma Spa AB är också engagerade i samhällsaktiviteter och stödjer olika välgörenhetsorganisationer. De är också en populär konferensanläggning och välkomnar många företag och organisationer som vill hålla sina konferenser och möten på en plats som tar ansvar för miljön och samhället.

Genom sitt engagemang i lokala evenemang och samhällsaktiviteter, samt sitt fokus på hållbarhet och samhällsansvar, visar Selma Spa AB att de är en viktig del av samhället och en verksamhet som tar sitt ansvar på allvar.

Kundrecensioner och Utmärkelser

Selma Spa AB är en av de mest populära spa-upplevelserna i Sverige. Kundrecensionerna på deras hemsida och andra plattformar är övervägande positiva, vilket visar på deras höga kvalitet och nöjda kunder. Många kunder berömmer Selma Spa för dess avkopplande och lugna atmosfär, samt för det stora utbudet av behandlingar och aktiviteter som erbjuds.

Selma Spa har också vunnit flera utmärkelser, inklusive ”Årets Spa” vid World Luxury Spa Awards 2019. Detta är ett bevis på deras höga standard och ständiga strävan efter att förbättra kundupplevelsen.

Selma Spa är också kända för sina miljövänliga initiativ, inklusive användning av förnybar energi och en hållbarhetspolicy som strävar efter att minska deras koldioxidavtryck. Dessa initiativ har också fått positiv feedback från kunder och har hjälpt Selma Spa att bli en av de mest respekterade spa-upplevelserna i landet.

Sammanfattningsvis är Selma Spa AB en av de mest eftertraktade spa-upplevelserna i Sverige, med hög kvalitet, nöjda kunder och flera utmärkelser som bekräftar deras status som en av de bästa spa-upplevelserna i landet.

Vanliga frågor

Vilka matalternativ finns tillgängliga i lobbybaren på Selma Spa?

I lobbybaren på Selma Spa finns det olika alternativ som passar olika smaker och kostpreferenser. Det finns vegetariska, veganska och glutenfria alternativ. Menyn erbjuder även klassiska rätter som hamburgare och sallader.

Vilka spa-tjänster erbjuds i Värmland?

Selma Spa erbjuder ett brett utbud av spa-tjänster som inkluderar olika typer av massage, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och mycket mer. Det finns även möjlighet att boka privata spabehandlingar för par eller mindre grupper.

Finns det några särskilda erbjudanden på Selma Spa för ICA-kortsinnehavare?

Ja, Selma Spa erbjuder särskilda rabatter och erbjudanden för ICA-kortsinnehavare. För att ta del av dessa erbjudanden behöver man uppvisa sitt ICA-kort vid bokning eller incheckning.

Hur mycket kostar en lunch på Selma Spa och vilka typer av rätter ingår?

Priset för lunch på Selma Spa varierar beroende på vilken typ av rätt man väljer. Menyn innehåller olika alternativ som passar olika smaker och kostpreferenser. Det finns vegetariska, veganska och glutenfria alternativ. Priserna för lunchen börjar från cirka 125 kr.

Vilka är de bästa alternativen för spa-upplevelser i Karlstad och Sunne?

Det finns flera alternativ för spa-upplevelser i Karlstad och Sunne, men Selma Spa är en av de mest populära. Andra alternativ inkluderar Spa Relaxcenter i Karlstad och Sunne Spa.

Vem är nuvarande ägare av Selma Spa och vilken historia har anläggningen?

Selma Spa ägs av Nordic Choice Hotels och har funnits i över 30 år. Anläggningen ligger i Sunne och har blivit en av de mest populära spa-destinationerna i Värmland.

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.