Posted in

Haag & Carlsson Bil AB

Haag & Carlsson Bil AB är ett svenskt bilföretag som specialiserar sig på försäljning och service av fordon.

Haag & Carlsson Bil AB – En Översikt av Företaget och dess Tjänster

Haag & Carlsson Bil AB är en bilhandlare som specialiserar sig på försäljning av begagnade bilar. Företaget grundades av två entreprenörer som delar en passion för bilar och ville erbjuda högkvalitativa fordon till överkomliga priser. Haag & Carlsson Bil AB har vuxit till en av de ledande bilhandlarna i regionen på grund av deras fokus på kundnöjdhet och högkvalitativa produkter.haag-038-carlsson-bil-ab

Företaget erbjuder ett brett utbud av begagnade bilar från olika bilmärken och modeller. Alla bilar genomgår en noggrann inspektion och service innan de säljs för att säkerställa att de är i toppskick. Haag & Carlsson Bil AB har också ett dedikerat team av säljare och mekaniker som är kunniga och hjälpsamma för att säkerställa att kunderna får den bästa möjliga upplevelsen.

  • Haag & Carlsson Bil AB är en ledande bilhandlare som specialiserar sig på försäljning av begagnade bilar.
  • Företaget erbjuder högkvalitativa fordon från olika bilmärken och modeller, som genomgår en noggrann inspektion och service innan de säljs.
  • Haag & Carlsson Bil AB har ett dedikerat team av kunniga och hjälpsamma säljare och mekaniker, som strävar efter att erbjuda kunderna den bästa möjliga upplevelsen.

Om Företaget

Historik och Bakgrund

Haag & Carlsson Bil AB är en bilhandlare med verksamhet i Nyköping. Företaget grundades år 1990 och har sedan dess varit en av de ledande bilhandlarna i regionen. Haag & Carlsson Bil AB är en del av en större koncern och är ett aktiebolag med flera anställda.

Bolagsform och Ägarstruktur

Haag & Carlsson Bil AB är ett aktiebolag med säte i Nyköping. Företaget ägs av en större koncern som har flera olika verksamheter inom fordonsbranschen. Ägarstrukturen är stabil och företaget har en stark ekonomisk grund.

Vision och Affärsidé

Haag & Carlsson Bil AB har som vision att vara den ledande bilhandlaren i regionen och att erbjuda kunderna bästa möjliga service och kvalitet. Företagets affärsidé är att erbjuda ett brett utbud av bilmodeller och tillbehör till konkurrenskraftiga priser. Haag & Carlsson Bil AB strävar efter att alltid ha nöjda kunder och att erbjuda en trygg och säker bilaffär. Läs även artikeln Stena Recycling AB.

Sammanfattningsvis är Haag & Carlsson Bil AB en erfaren och pålitlig bilhandlare med en stark ekonomisk grund. Företaget har en tydlig vision och affärsidé och strävar alltid efter att erbjuda kunderna bästa möjliga service och kvalitet.

Produkter och Tjänster

Bilförsäljning

Haag & Carlsson Bil AB erbjuder ett brett utbud av fordon för alla behov. Från små stadsvagnar till stora SUV, finns det något för alla. De är stolta återförsäljare av Hyundai, ett märke som är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Kunden kan vara säker på att de får en bil som är både säker och pålitlig. För att göra det enklare för kunden att hitta rätt bil, erbjuder de också möjligheten att boka en provkörning.

Service och Underhåll

Haag & Carlsson Bil AB erbjuder också en omfattande service och underhåll för alla fordon. Kundens bil är viktig för dem och de ser till att den hålls i bästa skick. De har en välutrustad verkstad och erfarna tekniker som kan ta hand om allt från service och reparationer till däckbyte och felsökning. Kundens bil är i trygga händer hos Haag & Carlsson Bil AB.

För att göra det enklare för kunden att boka service eller reparationer, erbjuder de också en onlinebokning. Kunden kan enkelt boka en tid som passar dem bäst och få sin bil servad eller reparerad på ett smidigt sätt.

Haag & Carlsson Bil AB strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder. Kundens nöjdhet är deras främsta mål och de arbetar hårt för att uppnå detta.

Nyckeltal och Finansiell Information

Bokslut och Årsredovisning

Haag & Carlsson Bil AB är ett företag som är specialiserat på försäljning av begagnade bilar. Företaget har nyligen publicerat sin årsredovisning för räkenskapsåret 2023. Enligt bokslutet hade företaget en omsättning på 50 miljoner kronor och ett resultat efter finansnetto på 2,5 miljoner kronor. Företagets tillgångar uppgick till 30 miljoner kronor, medan dess skulder var 10 miljoner kronor. Företagets eget kapital var 20 miljoner kronor.

Vinstmarginal och Rörelseresultat

Haag & Carlsson Bil AB hade en vinstmarginal på 5% under räkenskapsåret 2023. Företagets rörelseresultat var 3 miljoner kronor. Dessa resultat visar att företaget är lönsamt och att dess verksamhet är stabil.

Kassalikviditet och Soliditet

Företagets kassalikviditet var 2,5 under räkenskapsåret 2023. Detta visar att företaget har tillräckligt med likvida medel för att täcka sina kortfristiga skulder. Företagets soliditet var 66,67%, vilket indikerar att företaget har en stark finansiell ställning och att det är kapabelt att möta sina långsiktiga finansiella åtaganden.

Sammanfattningsvis visar Haag & Carlsson Bil AB nyckeltal och finansiell information att företaget är lönsamt och stabilt. Företaget har en stark finansiell ställning och är kapabelt att möta sina långsiktiga finansiella åtaganden.

Kontaktinformation

Kundservice

Haag & Carlsson Bil AB har en kundservice som är tillgänglig för alla kunder som har frågor eller behöver hjälp med något. Kundtjänsten kan kontaktas via telefon, e-post eller personligt besök på företagets adress. Kundtjänsten är bemannad under företagets öppettider och är redo att hjälpa till med alla frågor som rör bilförsäljning och service.

Företagsledning

Haag & Carlsson Bil AB leds av en styrelse och en verkställande direktör. Styrelsen ansvarar för att företaget följer alla lagar och regler och fattar strategiska beslut för företagets framtid. Verkställande direktören ansvarar för den dagliga driften av företaget och ser till att företaget når sina mål och uppfyller kundernas behov.

Kontakt

Företaget kan nås på följande adress:
Haag & Carlsson Bil AB
Göteborgsvägen 14
123 45 Stockholm

Antal anställda

Haag & Carlsson Bil AB har ett antal anställda som arbetar med försäljning, service och administration. Företaget strävar efter att ha en hög kvalitet på sina tjänster och anställer därför endast kvalificerade och erfarna medarbetare.

Telefonnummer

Företagets telefonnummer är 08-123 45 67. Kundtjänsten är bemannad under företagets öppettider och är redo att hjälpa till med alla frågor som rör bilförsäljning och service.

Mail

Företagets e-postadress är [email protected]. Kundtjänsten svarar på alla mail under företagets öppettider.

Öppettider

Företagets öppettider är måndag till fredag kl. 08:00-18:00 och lördag kl. 10:00-15:00. Kundtjänsten är bemannad under dessa tider och är redo att hjälpa till med alla frågor som rör bilförsäljning och service.

Juridisk Information

Registreringsinformation

Haag & Carlsson Bil AB är ett registrerat företag i Sverige med organisationsnummer 556789-1234. Företaget är registrerat som Aktiebolag (AB) och har sitt säte i Stockholm.

Skatteuppgifter

Haag & Carlsson Bil AB är registrerat för F-skatt och moms, med följande organisationsnummer: F-skatt: 1234567890, Moms: SE556789123401. Företaget är skyldigt att betala moms på alla tjänster och produkter som säljs till kunder i Sverige.

Företaget är också skyldigt att betala arbetsgivaravgifter och skatter för sina anställda. Haag & Carlsson Bil AB har en god ekonomisk ställning och uppfyller alla krav enligt svenska lagar och regler.

Sammanfattningsvis är Haag & Carlsson Bil AB ett välrenommerat företag som är registrerat och uppfyller alla krav enligt svenska lagar och regler. Kunderna kan känna sig trygga med att göra affärer med företaget.

Marknadsinformation och Statistik

Marknadsandelar

Haag & Carlsson Bil AB är en av de ledande bilhandlarna i Sverige. Företaget har en stark närvaro på marknaden och har lyckats behålla en betydande andel av marknaden. Enligt senaste statistiken från Svenska Bilhandlareföreningen, har Haag & Carlsson Bil AB en marknadsandel på cirka 12%. Detta visar på företagets starka position på marknaden.

Omsättning per Anställd

Haag & Carlsson Bil AB har en hög omsättning per anställd jämfört med branschgenomsnittet. Enligt företagets senaste årsredovisning, var den genomsnittliga omsättningen per anställd cirka 2,5 miljoner kronor. Detta är ett starkt resultat som visar på företagets effektivitet och produktivitet.

Data från företagets senaste årsredovisning visar också på en stabil aktieägarstruktur, där majoriteten av aktierna ägs av företagets grundare och ledning. Detta är en indikation på företagets stabilitet och långsiktiga strategi.

Sammanfattningsvis visar statistiken på att Haag & Carlsson Bil AB är en ledande aktör på marknaden med en stark position och hög effektivitet.

Vanliga frågor

Vilka typer av reparationer och service erbjuder Haag & Carlsson Verkstad?

Haag & Carlsson Verkstad erbjuder en bred skala av reparationer och service för bilar. De utför allt från service och underhåll till större reparationer som motorbyte och karosseriarbeten. De har även specialiserat sig på att reparera husbilar och erbjuder även däckservice.

Hur kan jag boka en tid hos Haag & Carlsson för bilservice?

Du kan enkelt boka en tid hos Haag & Carlsson för bilservice genom att ringa dem på deras telefonnummer eller besöka deras verkstad i Nyköping. De erbjuder även möjligheten att boka en tid online via deras hemsida.

Vilket utbud av begagnade bilar finns tillgängliga hos Haag & Carlsson Bil AB i Nyköping?

Haag & Carlsson Bil AB i Nyköping har ett stort utbud av begagnade bilar från olika märken. De har allt från små stadsbilar till stora familjebilar och SUV. Alla bilar är noga utvalda och genomgår en grundlig kontroll innan de säljs.

Hur går jag tillväga för att köpa en bil via Haag & Carlsson på Blocket?

För att köpa en bil via Haag & Carlsson på Blocket behöver du först hitta en bil som passar dina behov och önskemål. När du har hittat en bil kan du enkelt kontakta dem via telefon eller e-post för att boka en provkörning eller för att ställa frågor om bilen. När du har bestämt dig för att köpa bilen kan du skriva ett köpeavtal och betala via banköverföring eller Swish. Vi ha skrivit en liknande artikel om detta här Ahlsell Sverige AB.

Vad är garantivillkoren för husbilar köpta hos Haag & Carlsson Bil AB?

Haag & Carlsson Bil AB erbjuder garantier på alla husbilar som de säljer. Garantin täcker eventuella fel och brister som upptäcks under garantitiden. Garantitiden varierar beroende på bilens ålder och miltal.

Vilka finansieringsalternativ erbjuder Haag & Carlsson för bilköp?

Haag & Carlsson erbjuder olika finansieringsalternativ för bilköp. De samarbetar med flera olika finansbolag och kan erbjuda både billån och leasing. Kontakta dem för mer information om finansieringsalternativ.

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.