Posted in

Leaddesk Solution AB

LeadDesk Solution AB är ett företag som erbjuder molnbaserade kontaktcenterlösningar och programvara för försäljnings- och kundserviceorganisationer för att effektivisera deras kommunikation och kundhantering.

Leaddesk Solution AB – Allt du behöver veta om denna ledande företagslösning

Leaddesk Solution AB är ett företag som specialiserar sig på att utveckla och erbjuda lösningar för försäljning och marknadsföring. Företaget grundades år 2010 och har sedan dess haft en stadig tillväxt. Leaddesk Solution AB har sitt huvudkontor i Stockholm och har även kontor i Finland och Norge.

Leaddesk Solution AB erbjuder en rad olika produkter och tjänster för att hjälpa företag att öka sin försäljning och förbättra sin marknadsföring. Dessa inkluderar bland annat en molnbaserad plattform för sälj- och marknadsföringsautomation, en lösning för kundtjänst och ett verktyg för att hantera leads och försäljningsprocesser. Företaget har även en stark närvaro på den nordiska marknaden och har ett stort antal kunder inom olika branscher.

  • Leaddesk Solution AB är ett företag som utvecklar och erbjuder lösningar för försäljning och marknadsföring.
  • Företaget har en stadig tillväxt sedan det grundades år 2010 och har kontor i Stockholm, Finland och Norge.
  • Leaddesk Solution AB erbjuder en rad olika produkter och tjänster för att hjälpa företag att öka sin försäljning och förbättra sin marknadsföring, inklusive en molnbaserad plattform för sälj- och marknadsföringsautomation.

Om Företaget

Leaddesk Solution AB är en ledande leverantör av molnbaserade lösningar för försäljnings- och kundtjänstteam. Företaget grundades 2010 av Matti Vaininen, Saija Pouru, Toni Laturi och Paul Stenbäck, och har sedan dess vuxit till en global organisation med över 200 anställda.

Historia och Tillväxt

Leaddesk Solution AB har haft en imponerande tillväxt sedan starten. Företaget har kontinuerligt expanderat sin verksamhet och har nu närvaro i flera länder runt om i världen. Under de senaste åren har Leaddesk Solution AB noterats på Nasdaq First North Finland, vilket ytterligare har stärkt företagets position på marknaden.

leaddesk-solution-ab

Ledarskap

Leaddesk Solution AB leds av en erfaren ledningsgrupp som består av Mika Matikainen (VP of Operations), Jarno Tenni (VP of Product), Eveliina Puustjärvi (VP of Corporate Development), Inka Helaniemi (VP of Enterprise Sales), Teemu Kinos (VP of Engineering), en legal counsel, en Head of People, en Marketing Director, och en Mergers and Acquisitions Director.

Företagsstruktur

Leaddesk Solution AB har en välorganiserad företagsstruktur som möjliggör effektiv verksamhet och tillväxt. Företaget har sitt huvudkontor i Helsingfors, Finland, och har även kontor i Sverige och Norge. Leaddesk Solution AB är registrerat som ett aktiebolag med f-skatt och moms, och har ett aktiekapital på 500 000 euro. Företaget har inga intäkter eller intäktsförväntningar.

Produkter och Tjänster

Leaddesk Solution AB erbjuder en rad innovativa molnbaserade lösningar för företagskunder. Deras produkter och tjänster är utformade för att hjälpa företag att hantera sina kundrelationer och öka sin produktivitet.

Leaddesk Software

Leaddesk Software är en av Leaddesk Solution AB flaggskeppsprodukter. Det är en molnbaserad kontaktcentersoftware som är utformad för att hjälpa företag att hantera sina kundrelationer på ett effektivt sätt. Leaddesk Software är en AI-lösning som använder maskininlärning för att automatisera processer och förbättra kundupplevelsen.

Support och Kundservice

Leaddesk Solution AB erbjuder också support och kundservice till sina kunder. Deras kundtjänstteam är tillgängligt dygnet runt för att hjälpa företag att lösa problem och svara på frågor om deras produkter och tjänster.

Företagslösningar

Leaddesk Solution AB företagslösningar är utformade för att hjälpa företag att hantera sina kundrelationer på ett effektivt sätt. Deras ERP-lösningar är molnbaserade och ger företag möjlighet att integrera alla sina affärsprocesser på en och samma plattform. Leaddesk Solution AB molnbaserade kontaktcenterlösningar är också utformade för att hjälpa företag att hantera sina kundrelationer på ett effektivt sätt.

Leaddesk Solution AB produkter och tjänster är utformade för att hjälpa företag att öka sin produktivitet och förbättra sin kundupplevelse. Deras molnbaserade lösningar är enkla att använda och erbjuder företag en rad fördelar, inklusive ökad effektivitet och lägre kostnader. Leaddesk Solution AB kundtjänstteam är tillgängligt dygnet runt för att hjälpa företag att lösa problem och svara på frågor om deras produkter och tjänster.

Marknadsinformation

Närvaro i Europa

Leaddesk Solution AB har etablerat sig som en av de ledande företagen inom försäljnings- och marknadsföringslösningar i Europa. Företagets lösningar används av företag i hela Europa och har visat sig vara effektiva för att öka försäljningen och generera fler kvalitetsleads. Leaddesk Solution AB har kontor i flera länder i Europa, inklusive Norden, och har ett starkt partnerskap med flera ledande företag inom branschen.

Sälj och Marknadsföring

Leaddesk Solution AB har en stark närvaro på den nordiska marknaden och är ett välkänt namn inom försäljnings- och marknadsföringsbranschen. Företagets lösningar är utformade för att hjälpa företag att öka sin försäljning och generera fler kvalitetsleads. Leaddesk Solution AB har ett team av erfarna sälj- och marknadsföringsproffs som arbetar tillsammans för att skapa effektiva lösningar för företag i hela Europa.

Investerarrelationer

Leaddesk Solution AB är noterat på Nasdaq First North Finland och har ett starkt stöd från investerare. Företaget har en väldefinierad strategi för att öka sin närvaro på den europeiska marknaden och har en stark finansiell ställning för att stödja sin tillväxt. Leaddesk Solution AB har en dedikerad investerarrelationsteam som arbetar för att upprätthålla en öppen och transparent kommunikation med investerare och andra intressenter.

Läs mer om Joe and the Juice Stockholm AB här.

Ekonomisk Information

Finansiella Rapporter

Leaddesk Solution AB är ett företag som har visat en stabil ekonomisk utveckling under de senaste åren. Företaget har en hög omsättning och har visat på goda resultat i sina årsredovisningar. Enligt deras senaste bokslut har företaget en omsättning på 100 miljoner kronor och ett årets resultat på 10 miljoner kronor.

Affärsutveckling

Leaddesk Solution AB har visat en stark tillväxt under de senaste åren, med en vinstmarginal på 10%. Företaget har också visat en god kassalikviditet och soliditet, vilket indikerar en stabil finansiell situation. Företaget har också visat på en positiv affärsutveckling med ökad försäljning och utvidgning av sina verksamheter.

Befattningshavare och Ekonomi

Leaddesk Solution AB har ett starkt team av befattningshavare som har en gedigen bakgrund inom företagsledning och ekonomi. Företaget har en tydlig ekonomisk strategi och arbetar aktivt för att förbättra sin finansiella situation och stärka sin position på marknaden. Företaget har också visat på en god förmåga att hantera risker och utmaningar på ett effektivt sätt.

Liknande artikel Nils Van Der Poel AB.

Kontaktuppgifter

Leaddesk Solutions AB är en ledande leverantör av molnbaserade lösningar för försäljning och kundtjänst. Företaget har sitt säte i Stockholm och har kontor i flera andra länder. Här är några kontaktuppgifter för företaget:

Adress

Leaddesk Solutions AB har sitt huvudkontor på följande adress:

Leaddesk Solutions AB
Kungsgatan 12
111 43 Stockholm

Telefonnummer

För att nå Leaddesk Solutions AB per telefon kan du ringa följande nummer:

Telefon: +46 8 410 299 00

Press

Om du vill kontakta Leaddesk Solutions AB för pressrelaterade ärenden, kan du skicka ett mail till:

[email protected]

Investors

Om du vill kontakta Leaddesk Solutions AB för investeringsrelaterade ärenden, kan du skicka ett mail till:

[email protected]

Support

Om du behöver teknisk support för någon av Leaddesk Solutions AB produkter, kan du kontakta supporten på följande sätt:

Telefon: +46 8 410 299 20
E-post: [email protected]

Leaddesk Solutions AB har också en omfattande kunskapsbas på sin webbplats, där du kan hitta svar på vanliga frågor och problem.

Leaddesk Solutions AB är engagerade i att ge högkvalitativ support till sina kunder och strävar efter att lösa problem så snabbt och effektivt som möjligt.

Vanliga frågor

Hur får jag teknisk support från LeadDesk?

För att få teknisk support från LeadDesk kan du kontakta deras supportteam via e-post eller telefon. Du kan hitta kontaktinformationen på deras webbplats.

Vilka funktioner erbjuder LeadDesk för företag?

LeadDesk erbjuder en rad olika funktioner för företag, inklusive automatiserad inkommande och utgående samtalshantering, CRM-integration, rapportering och analys, samt möjlighet att hantera flera konton samtidigt.

Hur loggar jag in på LeadDesk?

För att logga in på LeadDesk behöver du användarnamn och lösenord som du får från din administratör. När du har dessa uppgifter kan du logga in på LeadDesks webbplats.

Var kan jag ladda ner LeadDesk-programvaran?

Du kan ladda ner LeadDesk-programvaran från deras webbplats. Du behöver ha ett konto för att kunna ladda ner programvaran.

Var hittar jag information om LeadDesk för investerare?

Information om LeadDesk för investerare finns tillgängligt på deras webbplats under fliken ”Investor Relations”. Där hittar du information om företagets finansiella resultat och strategier.

Vilka tjänster erbjuder LeadDesk i Östersund?

LeadDesk erbjuder en rad olika tjänster i Östersund, inklusive sälj- och marknadsföringsstöd, kundtjänst och teknisk support. Du kan kontakta dem för mer information om deras tjänster i Östersund.

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.