Såstaholm Hotell & Konferens erbjuder en elegant vistelse med fokus på konst och historia i Täby, Stockholm.

Såstaholm Hotell & Konferens

Såstaholm Hotell & Konferens: En Idyllisk Destination för Möten och Avkoppling

Såstaholm Hotell & Konferens, beläget i den pittoreska förorten Täby strax norr om Stockholm, erbjuder en unik kombination av historiens charm och moderna faciliteter. Hotellet, som tidigare var en skådespelares hem, har omvandlats till en mötesplats som präglas av kreativitet och inspiration. Med sin närhet till huvudstaden blir Såstaholm en tillflyktsort för både affärsresenärer och turister som söker ett lugnt och vackert ställe att bo på.Såstaholm Hotell & Konferens erbjuder en elegant miljö för möten och avkoppling i historisk tappning nära Stockholm.

Med en mångsidig inriktning täcker hotellet flera behov, från boende med komfortabelt och stilfullt inredda rum till konferenslokaler som kan anpassas för olika typer av evenemang och möten. Restaurangerna och barerna på Såstaholm bjuder på en gastronomisk upplevelse med rätter som speglar den lokala smaken och säsongens bästa råvaror.

Gäster som väljer att spendera sin fritid på hotellet har tillgång till en rad tjänster och aktiviteter. Vare sig det gäller en avkopplande promenad i den närliggande naturen eller användandet av hotellets faciliteter för rekreation, så står Såstaholm för en upplevelse utöver det vanliga.

 • Såstaholm Hotell & Konferens kombinerar historiska charm med modern bekvämlighet i Täby.
 • Boende, konferenser och evenemang får skräddarsydda och fullt utrustade lokaler och service.
 • Gäster njuter av högkvalitativa matupplevelser och avslappnande fritidsaktiviteter på hotellet.

Hotell och Boende

Såstaholm Hotell & Konferens erbjuder en elegant och bekväm vistelse, komplett med moderna bekvämligheter och en stilfull miljö där svensk skådespelarhistoria möter samtiden.

Hotellrum och Bekvämligheter

Såstaholm Hotell & Konferens erbjuder en elegant miljö för möten och avkoppling i historisk tappning nära Stockholm.Varje hotellrum på Såstaholm Hotell är utrustat med gratis wifi, vilket säkerställer att gäster kan hålla sig uppkopplade under hela sin vistelse. Rummen inkluderar också luftkonditionering för optimal komfort och platt-TV för underhållning. För arbete och skrivbehov tillhandahåller rummen en praktisk skrivbord. Gästerna upplever ofta den lugnande sjöutsikten som erbjuds från många av rummen, en utsikt som ger en avkopplande atmosfär.

 • Wifi: Gratis
 • TV: Platt-TV i varje rum
 • Air Conditioning: Tillgänglig
 • Skrivbord: I alla rum

Svit och Dubbelrum

Såstaholm Hotell erbjuder olika rumsalternativ, inklusive rymliga sviter och komfortabla dubbelrum. Varje miljö är noggrant utformad för att återspegla hotellets arv, med inredning och detaljer som hedrar svenska skådespelare. Sviter på hotellet är mer än bara större rum; de ger en förstklassig upplevelse med ytterligare vardagsrum och ofta en separat matplats. Dubbelrummen är idealiska för par eller enskilda resenärer, som söker en behaglig och avkopplande vistelse. Här finns en artikel på samma tema: Himmelsby Spa & Konferens Ab.

 • Sviter: Separata vardagsrum, unika teman
 • Dubbelrum: Bekväm storlek, designade för avkoppling
 • Husdjur: Tillåtna i utvalda rum

Alla rumstyper på Såstaholm Hotell garanterar att besökare får en stödjande och tillfredsställande vistelse, oavsett syftet med deras resa.

Restauranger och Barer

Såstaholm Hotell & Konferens erbjuder utsökt mat och dryck i sina restauranger och barer. Gästerna har möjlighet att njuta av måltider förberedda med lokala råvaror och kan välja mellan olika matupplevelser beroende på tiden på dagen.

Restaurang Såstaholm

Restaurang Såstaholm är hotellets on-site restaurang där besökare kan uppleva en smakfull meny som reflekterar det svenska kökets tradition. Restaurangen präglas av en mysig atmosfär där såväl hotellets gäster som allmänheten är välkomna att njuta av högklassiga rätter.

Frukost och Middag

Frukost:
Varje morgon mellan kl. 07:00 och 10:00 serveras en riklig frukostbuffé. Gästerna kan välja bland ett brett utbud av varma och kalla alternativ, inklusive:

 • Färskt bakat bröd
 • Lokala ostar och pålägg
 • Nykokta ägg
 • Yoghurt och granola
 • Säsongens frukt

Frukost är den perfekta starten på dagen och ger energi för dagens äventyr eller möten.

Middag:
Middagen på Restaurang Såstaholm är en kulinarisk upplevelse och serveras från kl. 18:00. Menyn innehåller rätter tillagade med omsorg och de finaste råvarorna. Restaurangen lägger stor vikt på att leverera en smakrik middag som tillfredsställer såväl den kvalitetsmedvetna som den upplevelsesökande gästen.

Skankstugan är en annan unik del av hotellets matscener. Här kan gäster avnjuta enklare rätter och drycker i en avslappnad miljö, perfekt för ett lättare lunch eller som samlingspunkt före middagen.

Såstaholm Hotell & Konferens ser till att mat och dryck blir en integrerad del av gästernas upplevelse, med noggrant utvalda ingredienser och en passion för svensk matkultur.

Konferens och Evenemang

Såstaholm Hotell & Konferens erbjuder toppmoderna faciliteter för konferenser och evenemang med mötesrum och bankettrum som är flexibelt designade för att passa varje unika tillfälle. Deras medlemskap i Svenska Möten garanterar hög standard och effektiv service för affärskunder.

Mötesrum och Bankettrum

Såstaholm Hotell & Konferens ståtar med ett sortiment av mötesrum vars kapacitet varierar för att tillgodose olika gruppsammansättningar och evenemang. Varje mötesrum är utrustat med den senaste tekniken för presentationer och konferenser.

 • Lilla salen: Upp till 10 deltagare
 • Stora konferenssalen: Upp till 100 deltagare
 • Bankettrummet: Idealiskt för större middagar och galatillställningar

Mötesrummen kan arrangeras i olika sittningar såsom teater, skola, u-bord, och öar. Konferensgästernas behov står alltid i centrum och kollegorna på Såstaholm ser till att varje detalj är genomtänkt.

Affärscenter och Svenska Möten

Affärscentret på Såstaholm erbjuder en fullservicemiljö med tillgång till datorer, skrivare och annan kontorsutrustning som behövs för att arbetsdagen ska flyta på smidigt. Receptionen är bemannad under dagen för att ge hjälp och service till affärsbesökare. Som certifierad medlem i Svenska Möten kan besökare förvänta sig standardiserade kvalitetsmöten, särskilt skräddarsydda för affärssektorn. Denna artikel är även relevant för ämnet Kiviks Hotell Konferens Och Spa.

Fritidsaktiviteter och Service

Såstaholm Hotell & Konferens erbjuder ett varierat utbud av fritidsaktiviteter och servicealternativ för att möta gästernas behov av avkoppling och bekvämlighet.

Fitnesscenter och Bastu

Hotellets fitnesscenter är utrustat med modern träningsutrustning för ett komplett träningspass. Efter träningen kan gäster slappna av i hotellets bastu, vilket ger perfekt återhämtning för både kropp och sinne.

Yoga och Golf

Gästerna kan delta i yoga-pass som hålls på hotellet för att främja sinnesro och flexibilitet. För golfentusiaster finns det en golfbana i närheten, där gästerna kan njuta av en runda golf i en lugnande miljö.

Dry Cleaning och Laundry Service

För att underlätta gästernas vistelse erbjuds en laundry service samt dry cleaning. Kläder och textilier hanteras med största omsorg och professionalitet, och returneras prydligt rengjorda och pressade.

 • Träningsmöjligheter: Modernt fitnesscenter, poolbord
 • Avkoppling: Bastu, yoga
 • Utomhusaktiviteter: Golfbana i närheten, hiking, fiske
 • Service: Dry cleaning, laundry service

Recent Posts

Social Media