Fagerudd Konferens erbjuder moderna möteslokaler i naturskön miljö vid Enköpings vackra Mälarkust.

Fagerudd Konferens

Fagerudd Konferens: Din Ideala Plats för Effektiva Möten och Event

Fagerudd Konferens är ett uppskattat konferenscenter beläget nära Enköping i Sverige. Med sin välkomnande atmosfär och moderna faciliteter, erbjuder Fagerudd Konferens en inspirerande miljö för både stora och små möten, utbildningar och konferenser. Stället är en del av Svenska Möten, en organisation som specialiserar sig på att garantera kvalitet och professionalism inom mötesbranschen.

Centret tillhandahåller en variation av bekvämt inredda boenden som passar olika behov och önskemål, såväl som flexibla bokningsalternativ för gästerna. För företag och organisationer som söker efter en plats där de kan avskärma sig från vardagens brus, är Fagerudds mötesrum och konferenslokaler välutrustade för att uppmuntra produktivitet och kreativitet.

När det kommer till måltider fokuserar Fagerudds restaurang på att erbjuda smakrika upplevelser med rätter tillagade av säsongens bästa råvaror. För dem som önskar en paus från arbete erbjuder området runt Fagerudd en rad olika fritidsaktiviteter, allt från friskvård och sport till naturupplevelser, vilket gör att deltagarna kan koppla av och ladda batterierna.

 • Fagerudd erbjuder anpassningsbara konferenslösningar och bekvämt boende.
 • Konferenscentret är del av Svenska Möten, vilket säkerställer hög standard.
 • Restaurang och omgivning bidrar till en helhetsupplevelse med mat och aktiviteter.

Boende och Bokning

Fagerudd Konferens erbjuder ett bekvämt boende med mångsidiga bokningsalternativ. Upplevelsen är anpassad för både affärs- och fritidsresenärer som söker kvalitet och komfort.

Rumsegenskaper

Alla rum på Fagerudd Konferens är designade för att maximera gästernas komfort. Varje rum är utrustat med en platt-TV, skrivbord och ett sittutrymme för avkoppling. För att säkerställa en god natts sömn, är bäddarna av hög kvalitet och anpassade för att ge optimalt stöd.

Bekvämligheter

Fagerudd Konferens erbjuder en inspirerande mötesplats med moderna faciliteter vid Mälarens strand, perfekt för både konferenser och events.Rummen på Fagerudd Konferens erbjuder följande bekvämligheter för att göra vistelsen så angenäm som möjligt:

 • Platt-TV
 • Skrivbord
 • Sittutrymme
 • Höghastighets-WiFi

Gäster kan även njuta av hotellets övriga faciliteter som inkluderar restaurang, gym och avkopplingsområden.

Tillgänglighet

Fagerudd Konferens har tagit hänsyn till tillgänglighet för alla gäster. Hotellet tillhandahåller rullstolstillträde till offentliga utrymmen såväl som rum anpassade för personer med nedsatt rörlighet. Uppgifter om hur man bokar dessa rum finns tillgängliga på begäran.

Konferens och Mötesrum

Fagerudd Konferens stoltserar med välutrustade mötesrum som är designade för att möta de varierande behoven hos företag och organisationer. De erbjuder en professionell miljö stödd av omfattande service och faciliteter för att säkerställa effektiva möten.

Utrustning och Service

Den tekniska utrustningen på Fagerudd Konferens är högklassig och inkluderar gratis wifi, modern presentationsteknik och ett brett spektrum av affärstjänster. Varje mötesrum är försett med nödvändig utrustning för presentationer och andra affärsbehov.

 • Teknik: Projektorer, ljudsystem, och videokonferensutrustning.
 • Service: Catering, sekreterartjänster, och teknisk support vid behov.

Mötetyper

Oavsett om det gäller teambuildingsessioner, affärsmöten eller träning, kan Fagerudds mötesrum anpassas efter olika typer av sammanträden. Personalen är redo att assistera med planering och genomförande för att garantera ett framgångsrikt möte.

 • Teambyggnad: Aktiviteter och lokaler för ökad samarbetsförmåga.
 • Affärsmöten: Formella miljöer för diskussion och beslutsfattande.
 • Träning: Utrymmen utformade för utbildning och utveckling av färdigheter.

Restaurang och Mat

Fagerudd Konferens erbjuder en uppskattad matupplevelse med fokus på kvalitet och smak. Deras restaurang är känd för att servera mångsidiga måltider som passar alla typer av smakpreferenser, inklusive vegetariska alternativ.

Servering

Restaurangen på Fagerudd Konferens serverar ett brett urval av maträtter inklusive bombance som är måltider framtagna för större sällskap. Gästerna kan njuta av såväl traditionella rätter som mer nyskapande kök. Utöver det ordinarie menyn, erbjuds även enoteca rådhusbacken där noggrant utvalda viner kompletterar matupplevelsen. Restaurangen ser till att gästernas återhämtning efter möten och konferenser blir så behaglig som möjligt med välgjorda rätter.

Specialkost

De som föredrar specialkost såsom vegetariska alternativ kommer att finna vegetariska luncher som inte bara är näringsrika utan även rika på smak. För dem som önskar Saby Jai Thaimat finns det alternativ som tillgodoser såväl älskare av thailändsk mat som de med speciella kostbehov. Restaurangens kök tar hänsyn till olika dieter och ser till att alla gästers önskemål beaktas. Denna artikel är även relevant för ämnet Gällöfsta Konferens.

 • Vegetariska luncher: Tillgängliga varje dag med varierade rätter.
 • Saby Jai Thaimat: Specialrätter med äkta thailändska smaker.
 • Enoteca Rådhusbacken: Ett utvalt sortiment av viner anpassade för olika rätter.

Fritidsaktiviteter och Området

I Fagerudd Konferens omgeende blomstrar möjligheterna för rekreation och underhållning i naturens tecken. Besökare kan ta del av det lugnande landskapet och det rika utbudet av lokala attraktioner.

Natur och Rekreation

Närheten till sjön Mälaren ger gästerna vid Fagerudd Konferens en chans att uppskatta den storslagna utsikten och delta i en rad aktiviteter vid sjöns strand. Vandring och cykling är populära i de omkringliggande parkerna i Enköping, vilka inbjuder till både motion och avkoppling. För dem som söker värme efter dagens utflykter är bastun ett välkomnande alternativ. Här finns en liknande artikel på samma tema: Gullmarsstrand Hotell & Konferens.

 • Vandringsleder: Längs sjön eller genom Enköpings parker.
 • Cykling: Utforska områdets skönhet på två hjul.
 • Bastu: Koppla av och varva ner i bastuns värme.

Lokala Attraktioner

Fagerudd Konferens är ett stenkast från flera lokala sevärdheter. Vårfrukyrkan bjuder på historisk anda och arkitektoniska detaljer, perfekt för en eftermiddagsutflykt. För de mer lekfulla besökarna är Enköpings bangolf en trevlig aktivitet som kombinerar spel och sällskap. När det är dags för en paus erbjuder områdets utmärkta läge vid Mälaren en avkopplande sjöutsikt och chans till rekreation.

 • Vårfrukyrkan: Historisk kyrka med anor.
 • Enköpings Bangolf: Minigolf för alla åldrar.
 • Sjöutsikt: Naturens ro ger energi till återhämtning.

Recent Posts

Social Media