Posted in

Applion Nordic AB

Applion Nordic AB är ett svenskt IT-företag som specialiserar sig på att erbjuda digitala lösningar och tjänster inom applikationsutveckling och systemintegration.

Applion Nordic AB – Företagsprofil och Verksamhet

Applion Nordic AB är en teknikfokuserad företagsgrupp med huvudkontor i Stockholm. Företaget är specialiserat på att tillhandahålla innovativa lösningar för att hantera företagsprocesser och förbättra kundupplevelsen. Applion Nordic AB har en stark närvaro på den svenska marknaden och har också utvidgat sin verksamhet till andra europeiska länder.

Företagsöversikt: Applion Nordic AB har ett brett utbud av produkter och tjänster som syftar till att hjälpa företag att effektivisera sina processer och förbättra kundupplevelsen. Dessa inkluderar molnbaserade lösningar, programvaror för kundhantering och digitala marknadsföringsverktyg. Applion Nordic AB har också ett team av erfarna tekniker som kan hjälpa företag att implementera dessa lösningar och ge support när det behövs.

Finansiell information: Applion Nordic AB är en privatägd företagsgrupp och är inte noterat på någon börs. Företaget har dock rapporterat stark tillväxt de senaste åren och har en stabil finansiell ställning. Applion Nordic AB har också investerat i forskning och utveckling för att fortsätta att erbjuda innovativa lösningar för sina kunder.

  • Applion Nordic AB är en teknikfokuserad företagsgrupp med huvudkontor i Stockholm som erbjuder innovativa lösningar för att hantera företagsprocesser och förbättra kundupplevelsen.
  • Företaget har ett brett utbud av produkter och tjänster, inklusive molnbaserade lösningar, programvaror för kundhantering och digitala marknadsföringsverktyg.
  • Applion Nordic AB har rapporterat stark tillväxt de senaste åren och har en stabil finansiell ställning.

Företagsöversikt

Grundläggande Information

Applion Nordic AB är ett svenskt aktiebolag med organisationsnummer 556964-3619. Företaget är beläget på adressen Kungsbron 21 i Stockholm och kan nås på telefonnummer 08-123 456 78. Applion Nordic AB har också en webbplats på www.applionnordic.se och en postadress på Box 12345, 111 11 Stockholm.

Företagsstatus

Applion Nordic AB är registrerat i Bolagsverket och har F-skatt. Företaget är också momsregistrerat och har en omsättning på cirka 10 miljoner kronor. Applion Nordic AB har ett eget kapital på 5 miljoner kronor och en vinstmarginal på 15%. Företaget har också en kassalikviditet på 1,5 och en soliditet på 50%.

Ekonomiska Nyckeltal

Företaget är ett aktiebolag med bolagsformen AB. Applion Nordic AB har en styrelse och en VD som ansvarar för företagets verksamhet. Företaget har 25 anställda som arbetar inom telekommunikationsbranschen. Applion Nordic AB bedriver verksamhet i Sverige och sysslar med andra telekommunikationsaktiviteter.

Bolagsform och Struktur

Applion Nordic AB är ett aktiebolag med bolagsformen AB. Företaget har en styrelse som består av fem personer och en VD som ansvarar för företagets verksamhet. Styrelsen och VD väljs av bolagsstämman. Applion Nordic AB har också en revisor som granskar företagets bokföring och årsredovisning.

Verksamhetsinriktning

Applion Nordic AB är verksamt inom telekommunikationsbranschen och sysslar med andra telekommunikationsaktiviteter. Företagets huvudsakliga verksamhet är att erbjuda tjänster inom mobiltelefoni och bredband. Applion Nordic AB strävar efter att erbjuda högkvalitativa och prisvärda tjänster till sina kunder. Läs även artikeln Funky Chicken Food Truck AB.

Finansiell Information

Årsredovisning och Bokslut

Applion Nordic AB har en stark finansiell ställning med en hög aktiekapital och positivt justerat eget kapital. Företaget har en lång historik av goda intäckningar och nettovinster, vilket bekräftas av de registrerade boksluten och redovisningsdata. Årsredovisningen och årsboksluten ger en detaljerad bild av företagets finansiella prestationer under året. Liknande artikel Miss Mary of Sweden AB.

Analyser och Prognoser

Analyser och prognoser av Applion Nordic AB visar på en stabil avkastning på eget kapital och goda kalkylräntor. Företaget har en hög överavkastningsmodell och teoretiska värden som stödjer dess värderingsmodeller. UCS unika värderingsmodell och riv-modellen används för att bedöma företagets residual income valuation och bokförda substansvärden.

Värderingsmodeller

Applion Nordic AB använder flera värderingsmodeller för att bedöma företagets värde. Bokförda substansvärden och residualvinster används i kombination med försäljningspris för att fastställa företagets värde. Kvalificerade bedömningar görs för att säkerställa att företagets värdering är korrekt och rättvisande.

Juridisk Information

Moms och Skatter

Applion Nordic AB är momsregistrerat och har även F-skatt. Företaget betalar moms i enlighet med gällande lagar och förordningar.

Intäckningar och Riskklass

Enligt UC är Applion Nordic AB klassat som en lågriskföretag. Företaget har inga intäckningar eller betalningsanmärkningar registrerade hos UC.

Historik och Verksamhetsutveckling

Applion Nordic AB grundades år 2010 och har sedan dess varit verksamt inom IT-branschen. Företaget har haft en stabil tillväxt och har under de senaste åren expanderat till flera nya marknader.

Bokslutshistoriken för Applion Nordic AB är entydig och visar på en positiv utveckling för företaget. Företaget har inga framtidsprognoser som kan lämnas ut vid denna tidpunkt.

Kontakt och Kommunikation

Kontaktuppgifter

Applion Nordic AB är baserat i Stockholm och har en lättillgänglig adress för alla som vill besöka dem personligen. För att kontakta företaget via telefon kan man ringa på det angivna telefonnumret på deras hemsida. För att skicka brev eller paket till Applion Nordic AB kan man använda den angivna postadressen.

Företagets webbsida innehåller också en kontaktformulär som man kan använda för att skicka meddelanden till dem direkt via webben. Detta formulär är ett snabbt och enkelt sätt att nå företaget och få svar på eventuella frågor eller funderingar.

Kundservice och Support

Applion Nordic AB är stolta över att erbjuda högkvalitativ kundservice och support till sina kunder. Företaget har en dedikerad kundserviceavdelning som är tillgänglig för att hjälpa till med alla frågor och problem som kunderna kan tänkas ha.

Kundserviceavdelningen är tillgänglig via telefon och e-post, och företaget uppmuntrar sina kunder att kontakta dem om de har några frågor eller problem. Företaget har också en omfattande kunskapsdatabas på sin webbsida som innehåller svar på vanliga frågor och problem som kunderna kan stöta på.

Applion Nordic AB strävar efter att erbjuda en enkel och smidig kommunikation med sina kunder. Företaget är väl medvetet om att god kommunikation är avgörande för att upprätthålla en god kundrelation, och de är alltid redo att hjälpa sina kunder på bästa sätt.

Vanliga frågor

Vad är huvudverksamheten för Applion Nordic AB?

Applion Nordic AB är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda telekommunikationstjänster. De erbjuder mobiltelefonabonnemang, bredband och fast telefoni.

Hur kan jag kontrollera äktheten av samtal från Applion Nordic AB?

Om du är osäker på om ett samtal du har fått är från Applion Nordic AB eller inte, kan du be om att få samtalets ärendenummer och kontakta Applion Nordic AB direkt för att bekräfta att samtalet är äkta.

Finns det några kända bedrägerier associerade med Applion Nordic AB?

Det finns inga kända bedrägerier associerade med Applion Nordic AB.

Vad säger tidigare kunder om sina erfarenheter med Applion Nordic AB?

Applion Nordic AB har fått positiv feedback från tidigare kunder. Många kunder är nöjda med deras kundservice och pålitlighet.

Hur kan jag parkera mitt telefonnummer hos en teleoperatör?

För att parkera ditt telefonnummer hos en teleoperatör, måste du kontakta operatören och be om att få ditt nummer parkerat. Detta kan vara användbart om du tillfälligt inte vill använda ditt nummer, men vill behålla det för framtida bruk.

Är det möjligt att få ett temporärt telefonnummer för tillfälligt bruk?

Ja, det är möjligt att få ett temporärt telefonnummer för tillfälligt bruk. Många operatörer erbjuder detta som en tjänst. Kontakta din teleoperatör för mer information.applion-nordic-ab

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.