Posted in

Uddevalla Bemanning AB

Uddevalla Bemanning AB är ett bemanningsföretag som bedriver åkeri- och bemanningsverksamhet. Företaget har sitt säte i Landhult 2, 458 96 Högsäter, Västra Götalands län och har 19 anställda. Under 2022 hade företaget en omsättning på 17 162 KSEK och gjorde ett resultat på 493 KSEK.

Företaget har en stark närvaro i Uddevalla och omkringliggande områden. Uddevalla Bemanning AB har som mål att erbjuda högkvalitativa tjänster till sina kunder och att skapa en positiv arbetsmiljö för sina anställda. Företaget är specialiserat på bemanning inom transportsektorn och har ett rykte om sig att vara pålitligt och effektivt.

Uddevalla Bemanning AB är ett bemanningsföretag som bedriver åkeri- och bemanningsverksamhetUddevalla Bemanning AB är en pålitlig partner för företag som behöver bemanningstjänster inom transportsektorn. Företaget har en stark närvaro i Uddevalla och omkringliggande områden och har ett rykte om sig att vara pålitligt och effektivt.

Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster till sina kunder och att skapa en positiv arbetsmiljö för sina anställda har Uddevalla Bemanning AB etablerat sig som en av de främsta aktörerna inom branschen.

  • Uddevalla Bemanning AB är ett bemanningsföretag som bedriver åkeri- och bemanningsverksamhet.
  • Företaget har en stark närvaro i Uddevalla och omkringliggande områden och är specialiserat på bemanning inom transportsektorn.
  • Uddevalla Bemanning AB är känt för att vara pålitligt och effektivt och erbjuder högkvalitativa tjänster till sina kunder samtidigt som de skapar en positiv arbetsmiljö för sina anställda.

Företagsinformation

Registrering och Organisationsnummer

Uddevalla Bemanning AB är ett aktiebolag som är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 559157-2432. Företaget är momsregistrerat och har även F-skatt.

Bolagsform och Verksamhetsinriktning

Uddevalla Bemanning AB bedriver verksamhet inom personaluthyrning enligt SNI-kod 7820. Bolaget har sin verksamhet i Högsäter, Färgelanda kommun.

Befattningshavare och Styrelse

Styrelsen för Uddevalla Bemanning AB består av Stig Uno Mikael Kjellsson som är ledamot och ensam firmatecknare.

Koncern och Juridisk Person

Uddevalla Bemanning AB är inte en del av någon koncern och är en juridisk person.

Arbetsgivare och Arbetsställen

Uddevalla Bemanning AB är en arbetsgivare med 19 anställda. Företaget har sitt huvudsakliga arbetsställe i Högsäter, Färgelanda kommun.

Företagsbeskrivning och Verksamhetsbeskrivning

Uddevalla Bemanning AB är ett företag som bedriver personaluthyrning inom olika branscher. Företaget har som mål att erbjuda kunderna en högkvalitativ bemanningstjänst där kunden står i fokus. Företagets verksamhet är inriktad på att matcha rätt person med rätt uppdrag.

Företagets Plats

Uddevalla Bemanning AB har sitt huvudsakliga arbetsställe i Högsäter, Färgelanda kommun.

Verklig Huvudman och Ansvariga Personer

Verklig huvudman för Uddevalla Bemanning AB är Stig Uno Mikael Kjellsson. Han är även ensam firmatecknare och ledamot i styrelsen.

Ekonomisk Information

Ekonomi och Finans

Uddevalla Bemanning AB är ett aktiebolag som bedriver åkeri- och bemanningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet, enligt Kompass. Bolaget hade enligt senast inlämnade årsredovisning en omsättning på 17 162 KSEK under 2022, enligt Bolagsfakta. Uddevalla Bemanning AB hade då en omsättningstillväxt på 42,7 %.

Värdering och Prognoser

Enligt UC är Uddevalla Bemanning AB riskklassat med en medelhög risk. Bolaget har enligt UC en entydig bokslutshistorik och viss omsättning.

Bolaget har enligt Bolagsfakta haft en vinstmarginal på 5,7 % vid senaste årsbokslutet. Bolagsvärdet enligt UCS unika värderingsmodell är 2 200 000 kr.

Riskklass och Fordon

Uddevalla Bemanning AB har enligt UC blivit riskklassat med en medelhög risk. Bolaget har inga registrerade betalningsanmärkningar.

Enligt Kompass bedriver Uddevalla Bemanning AB åkeri- och bemanningsverksamhet. Det finns inga uppgifter om antalet fordon som bolaget äger.

Årsredovisning och Företagsstatistik

Uddevalla Bemanning AB är ett bemanningsföretag som bedriver åkeri- och bemanningsverksamhet.Uddevalla Bemanning AB har enligt Allabolag 19 anställda. Bolaget hade enligt senast inlämnade årsredovisning ett eget kapital på 1 286 000 kr och en omsättning på 12 024 000 kr. Årets resultat var på 621 000 kr.

Bolaget hade enligt Bolagsfakta en kassalikviditet på 0,62 och en soliditet på 29,8 % vid senaste årsbokslutet. Omsättning per anställd var 636 000 kr.

Uddevalla Bemanning AB hade enligt UC en avkastning på eget kapital på 48,7 % och nettovinster på 621 000 kr vid senaste årsredovisningen. Bolaget har en positivt justerat eget kapital på 1 286 000 kr och avsättningar på 0 kr.

Bolaget har enligt Ratsit haft registrerade bokslut sedan 2012.

Vanliga frågor

Vad är Uddevalla Bemanning AB?

Uddevalla Bemanning AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på personaluthyrning inom transportbranschen. Företaget grundades 2018 och har sitt säte i Uddevalla.

Vilka tjänster erbjuder Uddevalla Bemanning AB?

Uddevalla Bemanning AB erbjuder personaluthyrning inom transportbranschen. Företaget hyr ut personal till företag som behöver förstärkning under tillfälliga eller längre perioder. Tjänsterna inkluderar bland annat lastbilschaufförer, truckförare och lagerarbetare.

Hur kan man ansöka om jobb hos Uddevalla Bemanning AB?

För att ansöka om jobb hos Uddevalla Bemanning AB kan man skicka in en ansökan via företagets hemsida eller kontakta dem direkt via telefon eller e-post. På hemsidan finns en lista över aktuella lediga tjänster.

Vilka kunder har Uddevalla Bemanning AB?

Uddevalla Bemanning AB har kunder inom transportbranschen i hela Sverige. Bland kunderna finns både små och stora företag.

Vad är Uddevalla Bemannings rekryteringsprocess?

Uddevalla Bemanning AB har en noggrann rekryteringsprocess för att säkerställa att de anställer kompetent personal. Processen inkluderar en intervju, referenstagning och eventuellt tester beroende på vilken tjänst som söks.

Vilka är kraven för att bli anställd hos Uddevalla Bemanning AB?

Kraven för att bli anställd hos Uddevalla Bemanning AB varierar beroende på vilken tjänst som söks. Generellt sett krävs en viss erfarenhet inom transportbranschen och att man har de nödvändiga körkorten och behörigheterna. Det är också viktigt att man har goda kunskaper i svenska och engelska.

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.