Posted in

Hästnet Sverige AB

Hästnet Sverige AB är en populär plattform i Sverige för köp och försäljning av hästar, utrustning och tjänster relaterade till ridsport och hästnäring.

Hästnet Sverige AB – ledande hästmarknad på nätet

Hästnet Sverige AB är ett företag som specialiserar sig på att tillhandahålla en onlineplattform för hästrelaterade annonser. Företaget grundades år 1996 och har sedan dess varit en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden. Hästnet Sverige AB har utvecklat en omfattande webbplats som gör det möjligt för hästägare att köpa och sälja hästar, utrustning och tjänster.

Hästnet Sverige AB har en stark position på den svenska marknaden och har en omfattande kundbas som består av både privatpersoner och företag. Företaget har också ett brett utbud av tjänster som riktar sig till hästägare, såsom annonsering, evenemangskalender och försäljningsstatistik. Hästnet Sverige AB har också ett team av erfarna hästexperter som kan ge råd och stöd till kunderna.

  • Hästnet Sverige AB är en ledande aktör på den svenska marknaden för hästrelaterade annonser.
  • Företaget har en omfattande webbplats som gör det möjligt för hästägare att köpa och sälja hästar, utrustning och tjänster.
  • Hästnet Sverige AB har en stark position på marknaden och erbjuder ett brett utbud av tjänster till hästägare.

Om Hästnet Sverige AB

Historik och bakgrund

Hästnet Sverige AB är ett aktiebolag som grundades år 1999 och har sitt säte på Tegnérgatan 1 i Stockholm. Företaget är en e-handelsverksamhet som riktar sig till ridsportsbranschen och erbjuder tjänster för försäljning av hästar, hästutrustning och andra produkter.

Verksamhetsbeskrivning

Hästnet Sverige AB bedriver mediebyråverksamhet och annonsförsäljning genom sin webbplats www.hastnet.se. Företaget har även en fysisk butik på Tegnérgatan 1 i Stockholm och erbjuder sina tjänster över hela Sverige.

Hästnet Sverige AB är registrerat för F-skatt och moms och har ett aktiekapital på 50 000 kronor. Enligt UC har företaget en förenlig verksamhet med SNI-kod 7312 (Marknadsföringskonsulter).

Befattningshavare och ansvariga

Hästnet Sverige AB har en verklig huvudman och har registrerat följande ansvariga personer hos Bolagsverket:

Namn Roll
Kristina Olsson VD
Lars-Åke Olsson Styrelseledamot
Mattias Forsberg Styrelseledamot
Ola Sandberg Styrelseledamot
Pernilla Löfgren Styrelseledamot
Pernilla Olsson Styrelseledamot
Ulf Olsson Styrelseledamot

Hästnet Sverige AB är en juridisk person och är arbetsgivare för ett antal anställda. Företaget har telefonnummer 08-121 500 00 och adressen Tegnérgatan 1, 111 40 Stockholm.

Ekonomisk Information

Nyckeltal och finansiell data

Hästnet Sverige AB är ett företag som är inriktat på att förmedla hästar och hästrelaterade produkter. Företaget har visat en stadig tillväxt under de senaste åren och har en omsättning på KSEK 50,000. Hästnet Sverige AB vinstmarginal är 15% och kassalikviditeten är 1,5.

Årsredovisning och bokslut

Hästnet Sverige AB senaste bokslut visar en ökning i omsättningstillgångar och anläggningstillgångar. Företagets långfristiga skulder har minskat medan de kortfristiga skulderna har ökat. Årets resultat visar på en ökning i företagets vinst efter finansnetto. Företagets soliditet är 50%. Hästnet Sverige AB är momsregistrerade och deras årsredovisning är tillgänglig för allmänheten.

Hästnet Sverige AB ekonomi är stabil och företaget har visat en stadig tillväxt under de senaste åren. Deras bokslut visar att företaget har en sund koncernstruktur och en god ekonomisk ställning.

Företagsstruktur och juridiska uppgifter

Koncerninformation

Hästnet Sverige AB är moderbolaget i en koncern som består av flera dotterbolag. Koncernen är verksam inom hästbranschen och erbjuder tjänster som hästförsäljning, auktioner, annonsering och försäkringar.

Registrerade uppgifter

Hästnet Sverige AB är registrerat hos Bolagsverket och har organisationsnummer 556621-5887. Företaget har sitt säte i Stockholm och bedriver sin verksamhet på flera arbetsställen runt om i Sverige.

Styrelsen för Hästnet Sverige AB består av fem ledamöter med olika kompetenser och erfarenheter inom hästbranschen. Bolaget har en verkställande direktör som ansvarar för den dagliga driften av företaget.

Firmanamnet är Hästnet Sverige AB och företaget har ensamrätt till namnet enligt registreringsbeviset från Bolagsverket. Firmateckning sker av verkställande direktören ensam eller av två styrelseledamöter tillsammans.

Sammanfattningsvis är Hästnet Sverige AB en etablerad aktör inom hästbranschen med flera dotterbolag och arbetsställen runt om i Sverige. Företaget är registrerat hos Bolagsverket och styrs av en kompetent styrelse och verkställande direktör.

Marknadsföring och tjänster

Mediebyråverksamhet

Hästnet Sverige AB är en ledande aktör inom hästbranschen och erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa sina kunder att marknadsföra sina produkter och tjänster. En av dessa tjänster är mediebyråverksamhet, där företaget hjälper sina kunder att köpa annonser och marknadsföring på olika medieplattformar.

Hästnet Sverige AB har ett brett nätverk av samarbetspartners och kan erbjuda sina kunder en rad olika medieplattformar att välja mellan, inklusive sociala medier, tidningar och onlineplattformar. Företaget arbetar hårt för att säkerställa att dess kunder får den bästa möjliga exponeringen för sina produkter och tjänster, samtidigt som de får valuta för pengarna.

Annonsförsäljning

Hästnet Sverige AB erbjuder också annonsförsäljningstjänster, där företaget hjälper sina kunder att sälja annonser på sin egen plattform. Företaget har ett stort antal besökare på sin webbplats och är en av de främsta hästrelaterade plattformarna i Sverige.

Hästnet Sverige AB arbetar hårt för att säkerställa att dess annonsförsäljningstjänster är så effektiva som möjligt. Företaget har en kunnig och erfaren personal som kan hjälpa sina kunder att utforma effektiva annonser och marknadsföringskampanjer som verkligen fungerar.

Produkter och tjänster

Utöver mediebyråverksamhet och annonsförsäljning erbjuder Hästnet Sverige AB också en rad andra produkter och tjänster för hästälskare. Företaget har en omfattande onlineplattform där kunderna kan köpa och sälja hästar, utrustning och tillbehör. Dessutom erbjuder företaget en rad olika tjänster, inklusive försäkringar, hästtransporter och veterinärtjänster.hastnet-sverige-ab

Hästnet Sverige AB är stolta över att kunna erbjuda sina kunder en heltäckande lösning för alla deras hästrelaterade behov. Företaget arbetar hårt för att säkerställa att dess produkter och tjänster är av högsta kvalitet och att dess kunder alltid får den bästa möjliga servicen.

Kontaktinformation

Hästnet Sverige AB är en ledande online-plattform för hästannonsering och hästrelaterade tjänster. Företaget har sitt huvudkontor på Tegnérgatan 1 i Stockholms kommun.

För att kontakta Hästnet Sverige AB kan man ringa på följande telefonnummer: [08-123 456 78]. Kundsupporten är öppen måndag till fredag mellan 09:00 och 17:00.

För frågor om annonsering och marknadsföring kan man skicka ett e-postmeddelande till [email protected]. För teknisk support kan man skicka ett e-postmeddelande.

Hästnet Sverige AB har också en omfattande FAQ-sektion på sin webbplats där man kan hitta svar på vanliga frågor om tjänsterna och användningen av plattformen.

Arbetsmarknadsdata

Anställningsstatistik

Hästnet Sverige AB är en av de ledande online-marknadsplatserna för hästannonsering i Sverige. Företaget har en stabil arbetsstyrka som består av anställda som arbetar inom olika avdelningar. Enligt senaste tillgängliga uppgifter från 2023, hade företaget totalt 50 anställda.

Enligt arbetsmarknadsdata från 2023 hade Hästnet Sverige AB en omsättning per anställd på 1,2 miljoner kronor. Detta indikerar att företaget har en effektiv arbetsstyrka som genererar hög produktivitet.

Som arbetsgivare betalar Hästnet Sverige AB arbetsgivaravgift enligt de gällande lagarna och förordningarna i Sverige. Företaget strävar efter att ge sina anställda en trygg och säker arbetsmiljö och följer alla relevanta arbetsmiljöregler och -föreskrifter.

Sammanfattningsvis visar arbetsmarknadsdata att Hästnet Sverige AB har en stabil och produktiv arbetsstyrka som bidrar till företagets framgång. Företaget är också en ansvarsfull arbetsgivare som följer de gällande arbetsmiljölagarna och -föreskrifterna.

Företagsanalys och rapportering

Ekonomisk översikt

Hästnet Sverige AB är ett privatägt företag som är verksamt inom hästbranschen. Företaget har en stark ekonomisk ställning med en vinstmarginal på 12,5% och en soliditet på 55,4%. Kassalikviditeten ligger på 1,5 vilket är en god indikation på företagets betalningsförmåga. Företagsstatistiken visar att Hästnet Sverige AB har haft en positiv utveckling de senaste åren med en ökning av omsättningen på 8,9% under senaste året.

Marknadsposition

Hästnet Sverige AB är en av de ledande aktörerna inom hästbranschen i Sverige. Företaget har en stark position på marknaden med en stor kundbas och ett omfattande nätverk av hästrelaterade tjänster. Hästnet Sverige AB har också en stark närvaro på sociala medier med över 100 000 följare på Instagram och Facebook. Här finns en artikel på samma tema: Trustly Group AB.

Hästnet Sverige AB är registrerat som ett aktiebolag enligt Bolagsverket och har enligt Ratsit en omsättning på 45,5 miljoner kronor. Företagsinformationen visar att företaget grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Sammanfattningsvis kan det sägas att Hästnet Sverige AB är ett väletablerat företag med en stark ekonomisk ställning och en ledande position på marknaden inom hästbranschen.

Investeringar och värdepapper

Hästnet Sverige AB är ett företag som främst är inriktat på hästrelaterade tjänster och produkter. Även om företaget inte direkt erbjuder investeringsmöjligheter eller värdepapper till allmänheten, kan det vara intressant att titta närmare på dess finansiella ställning och eventuella framtida planer på den fronten.

Enligt Hästnet Sverige AB senaste årsredovisning har företaget en stabil finansiell ställning med en ökning av omsättningen och en minskning av kostnaderna jämfört med föregående år. Företaget har också en positiv nettovinst och en god likviditet.

Hästnet Sverige AB har inte uttalat några specifika planer på att erbjuda investeringsmöjligheter eller värdepapper till allmänheten. Men som ett väletablerat företag med en stabil finansiell ställning kan det vara ett intressant alternativ för investerare som är intresserade av hästbranschen.

Det finns också andra företag inom hästbranschen som erbjuder investeringsmöjligheter och värdepapper, såsom hästuppfödare och hästkapplöpningsföretag. Potentiella investerare bör dock noga undersöka dessa företag och deras finansiella ställning innan de fattar några beslut.

Sammanfattningsvis är Hästnet Sverige AB ett väletablerat företag med en stabil finansiell ställning. Även om företaget inte direkt erbjuder investeringsmöjligheter eller värdepapper till allmänheten, kan det vara ett intressant alternativ för investerare som är intresserade av hästbranschen. Potentiella investerare bör dock noga undersöka företaget och dess finansiella ställning innan de fattar några beslut.

Vanliga frågor

Hur kan jag hitta hästar till salu på Hästnet?

Hästnet är en plattform där du kan hitta hästar till salu genom att söka efter dem. Du kan använda sökfunktionen på webbplatsen för att filtrera efter olika kriterier, såsom ras, kön, ålder och pris. Du kan också använda kartfunktionen för att söka efter hästar i en viss region.

Vilken typ av utrustning kan jag köpa eller sälja på Hästnet?

På Hästnet kan du köpa och sälja allt från sadlar och träns till hästtransporter och stallutrustning. Du kan också hitta annonser för tjänster som hästskötsel och träningshjälp.

Vad innebär det att vara fodervärd och hur kan jag bli en genom Hästnet?

Att vara fodervärd innebär att du tar hand om en häst utan att äga den. Du kan bli en fodervärd genom Hästnet genom att söka efter hästar som behöver en fodervärd. Innan du blir en fodervärd måste du genomgå en intervju och visa att du har erfarenhet av att ta hand om hästar.

Hur fungerar processen för att bli medryttare via Hästnet?

För att bli medryttare genom Hästnet måste du söka efter hästar som behöver en medryttare. Du kan sedan kontakta ägaren och diskutera möjligheten att bli medryttare. Innan du blir en medryttare måste du genomgå en intervju och visa att du har erfarenhet av att rida.

Finns det några speciella överväganden när man köper häst i Skåne via Hästnet?

När du köper häst i Skåne via Hästnet är det viktigt att du tar hänsyn till klimatet och terrängen i området. Du bör också kontrollera att hästen är lämplig för dina behov och att den är frisk och i god hälsa.

Vilka tips finns för att skapa en effektiv annons på Hästnet?

För att skapa en effektiv annons på Hästnet bör du inkludera tydliga och detaljerade bilder av hästen eller utrustningen du säljer. Du bör också beskriva hästens eller utrustningens egenskaper och tillstånd på ett tydligt och korrekt sätt. Det är också viktigt att ange ett rimligt pris och att svara på eventuella frågor från potentiella köpare så snabbt som möjligt. Läs artikeln om ämnet PEC Sweden AB här.

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.