Posted in

Erikshjälpen Vänersborg

Erikshjälpen i Vänersborg erbjuder second hand-fynd och bidrar till välgörenhet.

Upptäck Erikshjälpen Second Hand i Vänersborg

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Vänersborg, en skattkista för dig som älskar att fynda och samtidigt bidra till en god sak. Butiken, som är belägen på Vassbottengatan 16, erbjuder en imponerande yta på 900 kvadratmeter fylld med kläder, möbler och andra second hand-prylar.

Här kan du hitta allt från en unik vas till en hel ny garderob. Vårt sortiment är brett och varierat, och du kan alltid räkna med att göra ett fynd. Dessutom går en del av intäkterna till välgörande ändamål, så varje köp du gör bidrar till att göra världen lite bättre.

 • Fyndmöjligheter
  • Kläder för alla åldrar och tillfällen
  • Möbler som ger nytt liv åt ditt hem
  • Böcker och leksaker för underhållande och lärorika stunder
 • Välgörande syften
  • Stöd till lokala och globala hjälpprojekt
  • Bidrag till miljövänlig konsumtion genom återanvändning
  • Skapar arbetstillfällen och praktikplatser
Butiksinformation Detaljer
Adress Vassbottengatan 16, Vänersborg
Yta 900 kvadratmeter
Sortiment Kläder, möbler, prylar
Syfte Stödja välgörande ändamål och främja återanvändning

Öppettider för Att Planera Ditt Besök

Planera ditt besök hos oss och ta del av våra varierande fynd. Butiken har generösa öppettider och är öppen idag från 12:00 till 18:00. För att hålla dig uppdaterad om ändrade öppettider eller speciella event, följ oss gärna på Facebook och Instagram.

Samverkan med Pingstförsamlingen

Butiken drivs i nära samarbete med Pingstförsamlingen i Vänersborg. Detta partnerskap stärker både butikens verksamhet och församlingens engagemang i samhället. Tillsammans arbetar vi för att skapa en bättre framtid för barn och unga genom att stödja Erikshjälpens arbete för barns rättigheter.

Avkoppling i Farbror Eriks kafé

Glöm inte att besöka vårt mysiga Farbror Eriks kafé när du är här. Det är den perfekta platsen för en fikapaus där du kan njuta av hembakade godsaker. Allt överskott från försäljningen i både butik och kafé går oavkortat till Erikshjälpens arbete runt om i världen.

Gåvomottagning och Hur Du Kan Skänka

Om du har saker som du vill donera, är vår gåvomottagning öppen för att ta emot dina bidrag. Vi välkomnar allt från möbler och husgeråd till kläder och elektronik, så länge de är i gott skick. Besök vår hemsida för mer information om vad vi tar emot och hur du kan arrangera inlämning eller hämtning av dina saker.Erikshjälpen i Vänersborg erbjuder begagnade fynd och bidrar till välgörenhet genom återanvändning.

Resvägar och Parkeringsmöjligheter

Att resa kollektivt till vår butik är enkelt och vi uppmuntrar till detta miljövänliga alternativ. För de som föredrar att köra finns det gott om parkeringsmöjligheter i närheten av butiken. Vi strävar efter att göra ditt besök så bekvämt som möjligt.

Boka Hämtning av Dina Saker

Om du har större föremål eller inte har möjlighet att själv lämna dem, erbjuder vi en hämtningstjänst. Kontakta oss ungefär en vecka i förväg för att boka en tid som passar dig. Du kan nå oss på telefonnummer 0521-17327 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected].

Engagera Dig som Volontär

Vår verksamhet skulle inte vara möjlig utan våra värdefulla volontärer. Genom att engagera dig som volontär kan du göra en stor skillnad och bidra till vårt arbete för barns rättigheter. Oavsett hur mycket eller lite tid du har att erbjuda, är din insats ovärderlig för oss och de vi hjälper.

Följ Oss för Inspiration och Erbjudanden

För att inte missa några spännande nyheter, unika erbjudanden eller inspirerande inlägg, följ Erikshjälpen Second Hand i Vänersborg på våra sociala mediekanaler. Vi delar regelbundet inlägg som visar nya varor, delar tips och ger inspiration till ett hållbart livsstil.

Erikshjälpen Second Hand

Omdömen: 4.1 (497 omdömen)
Adress: Vassbottengatan 16, 462 38 Vänersborg, Sweden
Telefon: +46 521 173 27
Webbsida: http://www.erikshjalpen.se/secondhand/vaara-butiker/vanersborg

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.