Posted in

Erikshjälpen Sollentuna

Erikshjälpen Sollentuna är en second hand-butik där man kan fynda begagnade varor och bidra till välgörenhet.

Om Erikshjälpen Second Hand i Häggvik

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Häggvik, en butik som sträcker sig över 570 kvadratmeter och erbjuder ett brett sortiment av second hand-varor. Här kan du hitta allt från kläder och möbler till diverse husgeråd och elektronik.

Oavsett om du är ute efter att förnya hemmet eller uppdatera garderoben, så har Erikshjälpen något för alla åldrar och smaker.

  • Sortiment
    • Kläder för alla åldrar och storlekar
    • Möbler för varje rum
    • Husgeråd för kök och matlagning
    • Elektronik och underhållningsprodukter
Kategori Beskrivning Exempel på varor
Kläder Second hand-kläder för barn, kvinnor och män i olika storlekar. Jackor, byxor, klänningar, skjortor
Möbler Begagnade möbler som passar alla typer av rum och inredningsstilar. Soffor, bord, stolar, hyllor
Husgeråd Allt du behöver för köket och matlagning, från bestick till köksapparater. Kastruller, tallrikar, bestick, mixers
Elektronik Fungerande begagnade elektronikprodukter för underhållning och nytta. TV-apparater, radio, lampor, datorer

Öppettider och Besök

Butiken välkomnar besökare med öppettider idag mellan 11:00 och 18:00. Planera ditt besök och upptäck det omfattande utbudet av förmånliga och hållbara alternativ till nyproduktion. Erikshjälpen Second Hand i Häggvik är inte bara en plats för fynd, utan också en mötesplats för gemenskap och hållbar konsumtion.

Kollektivtrafik och Parkering

För att besöka butiken kan du enkelt resa kollektivt med flera alternativ tillgängliga. För den som föredrar att köra finns även parkering i närheten av butiken, vilket gör det bekvämt att transportera hem större fynd.

Skänk till Second Hand

Att skänka till Erikshjälpen är enkelt och uppskattat. Butiken tar emot en mängd olika varor som möbler, husgeråd, kläder, böcker, elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil, skor och mycket mer, så länge de är i gott skick. Besök gärna deras hemsida för mer information om vad som kan skänkas och hur processen ser ut.

Gåvomottagning

Gåvomottagningen hos Erikshjälpen Second Hand i Häggvik ligger praktiskt placerad på baksidan av butiken. Det gör det enkelt för dig att lämna in dina saker som andra kan få glädje av. Tänk på att dina bidrag gör stor skillnad och bidrar till en mer hållbar värld.

Engagera dig som Volontär

Erikshjälpen är starkt beroende av insatser från volontärer. Genom att engagera dig kan du göra en betydelsefull insats för barns rättigheter och butikens dagliga drift. Om du har tid över och vill bidra till en god sak, är din hjälp ovärderlig och varmt välkommen.

Följ Oss På Sociala Medier

För att hålla dig uppdaterad om erbjudanden, evenemang och få inspiration, följ Erikshjälpen Second Hand i Häggvik på Facebook och Instagram. Sociala medier är ett utmärkt sätt att se vad som händer i butiken och bli en del av Erikshjälpens community.Erikshjälpen i Sollentuna är en second hand-butik som stödjer barns rättigheter och återanvändning.

Kontaktinformation och Plats

Butiken är belägen på Norra Malmvägen 82 i Stockholm, Häggvik. För ytterligare information om öppettider och specifika frågor kan du besöka Erikshjälpens officiella hemsida eller kontakta dem direkt. De ser fram emot ditt besök och att få välkomna dig till en värld av second hand-skatter.

Erikshjälpen Häggvik

Omdömen: 4.3 (40 omdömen)
Adress: Norra Malmvägen 82, 191 62 Sollentuna, Sweden
Telefon: +46 72 601 73 10
Webbsida: https://erikshjalpen.se/store/stockholm-haggvik/

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.