Posted in

Erikshjälpen Säffle

Erikshjälpen i Säffle är en välgörenhetsbutik som erbjuder begagnade varor och stödjer barns rättigheter globalt.

Upptäck Second Hand-Skatten i Säffle

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Säffle, en skattkammare för dig som älskar att fynda! Med 1600 kvadratmeter fyllda av kläder, möbler och en mängd andra second hand-prylar är chansen stor att du hittar något unikt för ditt hem eller din garderob. .

Butiken är belägen på vägen mot Duse udde och är ett samarbete med Pingstförsamlingen i Säffle, vilket ger en stark lokal förankring till verksamheten.

 • Fyndmöjligheter
  • Kläder för alla åldrar och tillfällen
  • Möbler som ger karaktär åt ditt hem
  • Diverse second hand-prylar som böcker, leksaker, och hushållsartiklar
 • Lokal förankring
  • Partnerskap med Pingstförsamlingen i Säffle
  • Stödjer lokala samhällsprojekt
 • Hållbarhet
  • Främjar återanvändning och hållbar konsumtion
  • Bidrar till minskad miljöpåverkan
Attribut Information
Storlek 1600 kvadratmeter
Belägenhet Vägen mot Duse udde
Samarbetspartner Pingstförsamlingen i Säffle
Typ av varor Kläder, möbler, böcker, leksaker, hushållsartiklar

Öppettider och Plats

Är du redo för en spännande shoppingupplevelse? Erikshjälpen Second Hand i Säffle har öppet idag från 12:00 till 18:00. Butiken är belägen på Säterivägen 20, en lättillgänglig plats för alla som är nyfikna på att utforska vårt sortiment av second hand-varor.

Farbror Eriks Kafé

Efter en dag av fyndande kan du ta en välförtjänt paus i Farbror Eriks kafé. Här kan du fika och njuta av en trevlig atmosfär samtidigt som du stödjer en god sak. Allt överskott från försäljningen i butiken och kaféet går oavkortat till Erikshjälpens arbete för barns rättigheter, både lokalt och globalt.

Följ Oss Online

För att hålla dig uppdaterad om de senaste händelserna, erbjudandena och få inspiration, följ Erikshjälpen Second Hand SäffleFacebook och Instagram. Vi delar regelbundet inlägg som ger dig en inblick i butikens dagliga liv och de unika objekt som kommer in.Erikshjälpen i Säffle är en secondhand-butik som bidrar till hållbar konsumtion och stödjer välgörenhet.

Resa Kollektivt och Parkeringsmöjligheter

Att besöka oss är enkelt, oavsett om du väljer att resa kollektivt eller med egen bil. Det finns goda parkeringsmöjligheter i närheten av butiken, samt tillgängliga kollektivtrafikalternativ som tar dig direkt till våra dörrar.

Skänk till Second Hand

Har du saker hemma som förtjänar ett nytt liv? Erikshjälpen Second Hand tar tacksamt emot gåvor som möbler, kläder, böcker, elektronik, och mycket mer. Allt som krävs är att det är i gott skick. Besök vår Skänk till Second Hand-sida för mer information om vad vi tar emot och hur du kan gå tillväga för att donera dina saker.

Gåvomottagning och Hämtning

Gåvomottagningen hittar du på butikens baksida. Om du har större föremål eller inte kan leverera dina gåvor själv, erbjuder vi en hämtningstjänst. Ring oss på 0533 109 09 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected] för att boka en tid för hämtning, gärna två veckor i förväg.

Volontärarbete

Är du intresserad av att göra en insats för samhället och hjälpa till i vårt arbete för barns rättigheter? Erikshjälpen Second Hand i Säffle är alltid på jakt efter volontärer. Ditt engagemang är ovärderligt och bidrar till att göra en verklig skillnad. Har du lite tid över och vill bidra till en god sak? Tveka inte att kontakta oss för att få veta mer om hur du kan engagera dig.

Second-hand shop Erikshjhälpen

Omdömen: 4.1 (788 omdömen)
Adress: Säterivägen 20, 661 30 Säffle, Sweden
Telefon: +46 533 109 09
Webbsida: https://erikshjalpen.se/store/saffle/

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.