Posted in

Erikshjälpen Motala

Erikshjälpen i Motala är en välgörenhetsbutik som erbjuder begagnade varor och stödjer barns rättigheter världen över.

Upptäck Erikshjälpen Second Hand i Motala

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Motala, en skattkista fylld med återanvända varor och fynd för alla smaker. Vår butik på över 740 kvadratmeter bjuder på ett stort utbud av kläder, möbler och andra second hand-prylar.

Beläget längs en genomfartsled i det välbesökta handelsområdet Bråstorp, är butiken ett populärt stopp för både lokalbefolkningen och besökare.

Samarbetet med Hela Människan RIA säkerställer ett brett och kvalitativt sortiment som ständigt förnyas.

 • Sortiment
  • Kläder för alla åldrar och stilar
  • Möbler för hem och kontor
  • Diverse second hand-prylar från böcker till hushållsartiklar
 • Plats och tillgänglighet
  • Lättåtkomligt läge i Bråstorp
  • Generösa öppettider anpassade för besökare
 • Samarbete och syfte
  • Partnerskap med Hela Människan RIA
  • Stöd till lokala välgörenhetsprojekt
Butiksstorlek Läge Samarbetspartner
740 kvadratmeter Bråstorp, Motala Hela Människan RIA
Sortiment Öppettider Syfte
Kläder, Möbler, Prylar Anpassade för besökare Stöd till välgörenhet

Öppettider för Enkel Planering

Planera ditt besök till Erikshjälpen Second Hand i Motala med lätthet. Butiken är öppen idag och välkomnar dig mellan klockan 10:00 – 18:00. Med generösa öppettider har du gott om tid att utforska vårt sortiment och hitta dina favoritartiklar.

Avkoppling i Farbror Eriks kafé

Efter en spännande shoppingrunda kan du ta en välförtjänt paus i Farbror Eriks kafé. Njut av en kopp kaffe och något gott att äta medan du stödjer en god sak. Allt överskott från försäljningen i butiken och kaféet går oavkortat till Erikshjälpens arbete för barns rättigheter, världen över.

Följ Oss på Sociala Medier

Var alltid uppdaterad om de senaste händelserna, erbjudandena och inspirationen från vår butik i Motala genom att följa oss på Facebook och Instagram. Vi delar regelbundet inlägg som visar nya varor, ger stylingtips och mycket mer!

Skänk till Second Hand

Har du prylar hemma som behöver ett nytt hem? Erikshjälpen Second Hand tar tacksamt emot dina gåvor av möbler, kläder, böcker och mycket mer. Allt bör vara i gott skick för att kunna glädja nästa ägare. För mer information om vad vi tar emot och inte tar emot, besök vår Skänk till Second Hand-sida.

Gåvomottagning och Hemhämtning

Gåvomottagningen ligger praktiskt placerad på baksidan av byggnaden för enkel avlämning. Om du behöver hjälp med hämtning av dina saker, hör av dig till oss två veckor innan önskat hämtningsdatum. Ring 0141-65 06 00 eller skicka ett e-post till [email protected] för att boka hämtning.

Bli en Volontär hos Oss

Vår verksamhet är starkt beroende av våra fantastiska volontärer. Genom att engagera dig som volontär hos Erikshjälpen Second Hand i Motala, kan du göra en betydelsefull insats för barns rättigheter och bidra till vår gemensamma framgång. Din tid och ditt engagemang är ovärderligt för oss och de vi hjälper.Erikshjälpen i Motala är en välkänd secondhand-butik som stödjer barns rättigheter genom försäljning av begagnade varor.

Resvägar och Parkeringsmöjligheter

När du besöker oss kan du enkelt resa kollektivt eller använda de tillgängliga parkeringsmöjligheterna. Vår butik är välplacerad för att ge dig en bekväm shoppingupplevelse utan stressen att hitta parkering.

Erikshjälpen Secondhand

Omdömen: 4.3 (420 omdömen)
Adress: Moränvägen 6, 591 53 Motala, Sweden
Telefon: +46 141 65 06 00
Webbsida: https://erikshjalpen.se/store/motala/

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.