Erikshjälpen i Malmö är en secondhand-butik som stödjer barns rättigheter och bidrar till hållbar konsumtion.

Erikshjälpen Malmö

Upptäck Second Hand Skatterna i Malmö

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Malmö, en skattkammare fylld med unika fynd och överraskningar. Hos oss kan du hitta allt från vintagekläder till retromöbler, och varje besök bjuder på nya upptäckter.

Butiken på Sallerupsvägen 88 är inte bara en plats för shopping; det är en upplevelse där varje köp bidrar till en god sak.

 • Unika fynd
  • Vintagekläder
  • Retromöbler
  • Böcker och leksaker
 • Miljövänligt
  • Återanvändning av produkter
  • Minimering av avfall
 • Socialt ansvar
  • Stöd till lokala välgörenhetsprojekt
  • Internationella hjälpprojekt
Butikens Namn Adress Öppettider
Erikshjälpen Second Hand Malmö Sallerupsvägen 88, Malmö Måndag – Fredag: 10:00 – 18:00
Lördag: 10:00 – 16:00
Söndag: Stängt

Öppettider för Shopping och Givande

Planerar du ett besök? Erikshjälpen i Malmö välkomnar dig måndag till lördag, med öppettider som sträcker sig från 11:00 till 18:00. Det ger dig gott om tid att utforska våra många kvadratmeter av second handprylar. Kom ihåg att även vårt gåvomottagningsområde har generösa öppettider för dig som vill bidra med dina egna varor.

Mer än en Butik – Hyllie Park Resurs Samarbetet

Erikshjälpen Second Hand i Malmö drivs i samarbete med Hyllie Park Resurs. Detta partnerskap förstärker vårt gemensamma mål att stödja samhället och miljön. Genom att handla hos oss, bidrar du inte bara till återanvändning av varor utan också till arbetsintegrerande sociala projekt som gör skillnad.

En Paus med Farbror Eriks kafé

Glöm inte att ta en välbehövlig paus i Farbror Eriks kafé när du besöker vår butik. Kaféet erbjuder en mysig atmosfär där du kan njuta av en fika samtidigt som du stöttar Erikshjälpens arbete för barns rättigheter över hela världen. Allt överskott från både butik och kafé går oavkortat till detta viktiga ändamål.

Följ Oss på Sociala Medier

För att inte missa några erbjudanden, inspiration eller tips om vad som händer i butiken, följ oss gärna på Facebook och Instagram. Sociala medier är perfekta kanaler för att hålla dig uppdaterad och för att ta del av vår gemenskap både online och offline.

Skänk till Second Hand

Har du saker hemma som förtjänar ett nytt liv? Erikshjälpen Second Hand i Malmö tar tacksamt emot dina bidrag av möbler, husgeråd, kläder och mycket mer. Besök vår webbsida ’Skänk till Second Hand’ för att få information om vad vi tar emot och hur du kan gå tillväga för att skänka dina varor. Varje donation gör skillnad!Erikshjälpen i Malmö är en secondhand-butik där försäljning av begagnade varor stödjer barns rättigheter världen över.

Bli en Volontär och Gör Skillnad

Vår verksamhet är starkt beroende av volontärer. Genom att engagera dig hos Erikshjälpen i Malmö kan du göra en betydelsefull insats för barns rättigheter. Din tid och ditt engagemang är ovärderliga för oss. Oavsett om du har några timmar över varje vecka eller kan bidra mer sporadiskt, är ditt stöd hjärtligt välkommet.

Besök Oss på Sallerupsvägen 88

Vi ser fram emot ditt besök i vår butik på Sallerupsvägen 88 i Malmö. Här kan du inte bara hitta fantastiska fynd utan också bli en del av en rörelse som arbetar för en mer hållbar och rättvis värld. Kom och upplev hur ditt val av second hand kan göra en stor skillnad både lokalt och globalt. Välkommen till Erikshjälpen – där varje köp hjälper!

Erikshjälpen Second Hand Malmö

Omdömen: 4.2 (164 omdömen)
Adress: Sallerupsvägen 88, 212 28 Malmö, Sweden
Telefon: +46 40 13 17 30
Webbsida: https://erikshjalpen.se/store/malmo/

Recent Posts

Social Media