Posted in

Erikshjälpen Lund

Erikshjälpen i Lund erbjuder second-hand fynd och bidrar till välgörenhet.

En Skattkammare för Second Hand-Älskare – Lund Öresundsvägen – Erikshjälpen

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Lund, en verklig skattkammare för alla som älskar återanvändning och hållbar shopping. Belägen på Östersundsvägen 16, sträcker sig butiken över 1500 kvadratmeter och erbjuder ett omfattande sortiment av kläder, möbler och andra återbrukade fynd.

Nära Centralstationen och i samarbete med Pingstkyrkan i Lund, är detta en destination som kombinerar både shopping och samhällsnytta.

 • Sortiment
  • Kläder för alla åldrar och tillfällen
  • Möbler som ger hemmet en unik karaktär
  • Böcker, leksaker och hushållsartiklar
 • Tjänster
  • Inlämning av varor för återförsäljning
  • Upphämtning av större möbeldonationer
  • Volontärarbete och gemenskapsskapande aktiviteter
 • Hållbarhetsinitiativ
  • Återanvändning och återvinning av varor
  • Stöd till lokala och globala välgörenhetsprojekt
  • Utbildning och medvetenhet kring hållbar konsumtion
Attribut Information
Adress Östersundsvägen 16, Lund
Yta 1500 kvadratmeter
Närhet Centralstationen
Samarbete Pingstkyrkan i Lund

Öppettider för Bekväma Besök

Planera ditt besök till Erikshjälpen Second Hand i Lund med lätthet. Butiken välkomnar besökare idag 10:00 – 18:00, perfekt för både den tidiga fågeln och kvällsshopparen. Se till att kolla öppettiderna regelbundet då de kan variera, så att du kan göra dina second hand-fynd när det passar dig bäst.

Fika och Gör Gott

Efter en runda i butiken kan du ta en välbehövlig paus i Farbror Eriks kafé. Här serveras ett brett utbud av mackor, mat och fika. Njut av en kopp kaffe och veta att varje krona du spenderar bidrar till Erikshjälpens arbete för barns rättigheter, inte bara i Sverige utan runt om i världen. Allt överskott från försäljningen stödjer denna viktiga orsak.

Resa och Parkering

Att ta sig till Erikshjälpen i Lund är enkelt, oavsett om du föredrar kollektivtrafik eller egen bil. Med närhet till centralstationen är butiken lättillgänglig. För den som kör finns det gott om parkering i närheten, men kom ihåg att ha med dig en parkeringsskiva. För cyklister finns det gott om cykelställ utanför butiken.

Skänk till Second Hand

Har du saker hemma som förtjänar ett nytt liv? Erikshjälpen Second Hand tar tacksamt emot donationer av möbler, kläder, böcker, elektronik och mycket mer, så länge de är i gott skick. Besök deras hemsida för mer information om vad som accepteras och hur du kan skänka. Din donation gör skillnad!Erikshjälpen i Lund erbjuder begagnade fynd och stödjer barns rättigheter genom återanvändning och återförsäljning.

Gåvomottagning och Hemhämtning

Gåvomottagningen finns praktiskt placerad vid lastbryggan till vänster om ingången till butiken. Om du har större föremål eller inte kan ta dig till butiken, erbjuder Erikshjälpen en tjänst för hemhämtning. Det är bara att kontakta dem via telefon eller e-post för att boka en tid som passar dig.

Engagera dig som Volontär

Volontärarbete är hjärtat i Erikshjälpens verksamhet. Genom att engagera dig kan du göra en betydelsefull insats för barns rättigheter och samtidigt få en meningsfull och givande upplevelse. Oavsett om du har några timmar över per vecka eller per månad, är din insats ovärderlig för Erikshjälpen och de de stödjer.

Följ Oss på Sociala Medier

För att hålla dig uppdaterad om specialerbjudanden, evenemang och inspiration, följ Erikshjälpen Second Hand i Lund på Facebook och Instagram. Sociala medier är det perfekta sättet att se nya varor som anländer till butiken och för att få tips om hur du kan bidra till en mer hållbar livsstil.

Erikshjälpen Second Hand

Omdömen: 4.3 (590 omdömen)
Adress: Öresundsvägen 16, 227 64 Lund, Sweden
Telefon: +46 46 688 98 00
Webbsida: http://erikshjalpen.se/secondhand/vaara-butiker/lund-oresundsvagen

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.