Posted in

Erikshjälpen Linköping

Erikshjälpen i Linköping är en secondhand-butik där försäljning av begagnade varor bidrar till välgörenhet.

En Skattkammare för Second Hand-Älskare i Linköping – Erikshjälpen Second Hand

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Linköping, en verklig skattkammare för alla som älskar återanvändning och hållbar shopping. Med över 1280 kvadratmeter fyllda av kläder, möbler och andra second hand-prylar, erbjuder butiken ett brett utbud för alla åldrar och stilar.

Samarbetet med Pingstkyrkan i Linköping gör det möjligt att ge varje besökare en unik upplevelse samtidigt som man bidrar till en god sak.

 • Produktutbud
  • Kläder för alla åldrar
  • Möbler för hemmet
  • Diverse second hand-prylar
 • Samverkan
  • Samarbete med Pingstkyrkan
  • Stöd till lokala välgörenhetsprojekt
 • Hållbarhet
  • Återanvändning av varor
  • Förebyggande av onödigt avfall
Butikens Storlek Samarbetspartner Typ av Varor
1280 kvadratmeter Pingstkyrkan i Linköping Kläder, Möbler, Prylar

Öppettider för Shopping och Givande

Butiken välkomnar besökare idag mellan 10:00 och 18:00, med generösa öppettider som gör det enkelt för alla att hitta tid för ett besök. Inte bara kan du fynda fantastiska varor till ditt hem och din garderob, men du kan också bidra till butikens framgång och Erikshjälpens viktiga arbete genom att donera saker som är i gott skick.

Fika med Ett Syfte i Farbror Eriks Kafé

Glöm inte att ta en paus i shoppingen och besöka Farbror Eriks kafé. Här kan du njuta av en fika och samtidigt veta att allt överskott från försäljningen går direkt till Erikshjälpens arbete för barns rättigheter, världen över. Det är en möjlighet att göra gott medan du tar det lugnt och smakar på hemlagade godsaker.

Anslut till Oss på Sociala Medier

För att hålla dig uppdaterad om de senaste händelserna, erbjudandena och inspirationen, följ Erikshjälpen Linköping på Facebook och Instagram. Sociala medier är ett perfekt sätt att känna gemenskapen och engagemanget i butiken, även när du inte är där fysiskt.

Smidig Tillgänglighet och Parkering

Att besöka Erikshjälpen Second Hand ska vara enkelt och bekvämt. För dem som reser kollektivt finns det goda kollektivtrafikmöjligheter, och för bilburna besökare erbjuder vi parkering i närheten av butiken. Det gör att alla enkelt kan komma till och från butiken utan besvär.

Skänk till Second Hand

Erikshjälpen Second Hand tar tacksamt emot gåvor som möbler, husgeråd, kläder, böcker, elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil och skor. För att se en fullständig lista över vad vi tar emot och inte tar emot, samt få svar på vanliga frågor, besök vår Skänk till Second Hand sida. Gåvomottagningen ligger praktiskt på baksidan av butiken, vilket gör det enkelt för dig att lämna dina saker.Erikshjälpen i Linköping är en second hand-butik som stödjer barns rättigheter genom försäljning av begagnade varor.

Boka Hämtning av Dina Saker

Om du har större föremål eller inte har möjlighet att själv komma till butiken, kan du boka hämtning. Kontakta oss 1-2 veckor i förväg för att planera hämtningen av dina saker. Du kan antingen ringa oss på 013-560 15 00 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected] för att boka tid.

Engagera Dig Som Volontär

Vår verksamhet är starkt beroende av våra värdefulla volontärer. Genom att engagera dig som volontär hos Erikshjälpen kan du göra en betydelsefull insats och bidra till vårt arbete för barns rättigheter. Oavsett hur mycket eller lite tid du har till övers, är din insats ovärderlig för oss och de vi hjälper. Tillsammans kan vi göra en skillnad!

Erikshjälpen Secondhand

Omdömen: 4.2 (259 omdömen)
Adress: Bonnorpsgatan 9, 582 73 Linköping, Sweden
Telefon: +46 13 560 15 00
Webbsida: https://erikshjalpen.se/store/linkoping/

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.