Posted in

Erikshjälpen Kortedala

Erikshjälpen i Kortedala erbjuder second hand-fynd och stödjer barns rättigheter globalt.

En Skattkista för Second Hand-Älskare – Göteborg Kortedala – Erikshjälpen

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Göteborg, Kortedala, där varje besök är en unik upplevelse. Med en butik fylld från golv till tak av kläder, möbler och andra second hand-prylar, erbjuder Erikshjälpen något för alla.

Oavsett om du är ute efter en retro soffa eller en vintage klänning, är detta platsen att besöka.

Här kan du göra fynd samtidigt som du bidrar till en hållbar livsstil och en bättre miljö.

  • Varför besöka Erikshjälpen Second Hand?
    • Stort urval av second hand-varor
    • Unika retro och vintage fynd
    • Bidrag till hållbarhet och miljöskydd
    • Stöd till välgörande ändamål
Butik Adress Öppettider Sortiment
Erikshjälpen Second Hand Kortedala Kortedala, Göteborg Måndag – Fredag: 10-18, Lördag: 10-16 Kläder, Möbler, Prylar

Öppettider för Bekväma Besök

Planera ditt nästa besök till Erikshjälpen i Kortedala enligt våra öppettider. Butiken välkomnar besökare idag 12:00 – 18:00, så att du kan utforska vårt sortiment i lugn och ro. Titta förbi efter jobbet eller skolan och låt dig inspireras av det omfattande utbudet av second hand-varor.

Samarbete för Gemenskapens Bästa

Butiken i Kortedala drivs i samarbete med Svenska Kyrkan i Bergsjön, vilket förstärker gemenskapen och det lokala engagemanget. Detta partnerskap garanterar en mångfald av varor som passar alla åldrar, från de yngsta i familjen till de äldre. Det är ett perfekt exempel på hur samarbete kan skapa värde för både individer och samhället i stort.

Följ Oss på Sociala Medier

För att hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena, inspirationen och tipsen, följ Erikshjälpen Kortedala på Facebook och Instagram. Sociala medier är det perfekta sättet att få en inblick i butikens dagliga liv och de unika objekt som anländer. Missa inte chansen att få första tjing på de bästa fynden!

Skänk och Stöd

Att skänka till Erikshjälpen är enkelt och uppskattat. Butiken tar emot möbler, kläder, böcker, elektronik, leksaker, och mycket mer, så länge de är i gott skick. Genom att skänka dina prylar bidrar du inte bara till återanvändning utan också till organisationens arbete för barns rättigheter. För mer information om vad som kan skänkas och hur processen går till, besök vår informationssida om att Skänk till Second Hand.Erikshjälpen Kortedala är en second hand-butik där fynd och återbruk bidrar till hållbar konsumtion och stödjer barns rättigheter.

Engagera dig som Volontär

Erikshjälpen är starkt beroende av volontärers insatser. Genom att bli volontär kan du göra en betydelsefull skillnad och aktivt delta i kampen för barns rättigheter. Varje volontär är ovärderlig för Erikshjälpen och bidrar till att butiken kan fortsätta sitt viktiga arbete. Om du har tid över och vill engagera dig i en god sak, överväg att bli en del av vårt volontärteam.

Hitta Till Butiken

Erikshjälpen Second Hand i Kortedala ligger på Förstamajgatan 4, lättillgängligt för alla som bor i Göteborg eller besöker staden. Med enkel tillgång via kollektivtrafik eller bil är butiken ett måste för alla som älskar second hand-shopping. Kom förbi och upptäck varför så många gör det till en del av deras regelbundna shoppingrutin.

En Framtid av Hållbar Konsumtion

Att handla på Erikshjälpen Second Hand i Kortedala är inte bara ett sätt att spara pengar, det är också ett steg mot en mer hållbar framtid. Genom att välja second hand bidrar du till att minska överkonsumtion och avfall, vilket är avgörande för vårt klimats framtid. Varje köp är en röst för en värld där vi återanvänder och uppskattar det vi redan har.

En Del av Större Sammanhang

Att stödja Erikshjälpen genom att handla eller skänka saker är mer än bara konsumtion – det är en del av en större rörelse. Organisationen arbetar för att förbättra livet för barn över hela världen, och varje krona som spenderas eller doneras gör skillnad. När du väljer Erikshjälpen, väljer du att stå på barnens sida i kampen för en rättvis och hållbar värld.

Erikshjälpen Kortedala

Omdömen: 4.2 (440 omdömen)
Adress: Förstamajgatan 4, 415 35 Göteborg, Sweden
Telefon: +46 31 730 94 00
Webbsida: https://erikshjalpen.se/butiker/second-hand-goteborg-kortedala/

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.