Posted in

Erikshjälpen Jönköping

Erikshjälpen i Jönköping är en secondhand-butik där man kan fynda begagnade varor och bidra till välgörenhet.

En Skattkista för Second Hand-Älskare – Jönköping – Erikshjälpen Second Hand

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Jönköping, en verklig skattkista för alla som älskar att fynda unika objekt och bidra till en mer hållbar konsumtion. Med över 3500 kvadratmeter av kläder, möbler och andra second hand-prylar, är butiken en av de största i sitt slag.

Den drivs i samarbete med Pingstkyrkan i Jönköping och är en plats där varje besök kan resultera i ett nytt spännande fynd för ditt hem eller din garderob.

 • Sortiment
  • Kläder för alla åldrar och tillfällen
  • Möbler som ger karaktär åt ditt hem
  • Böcker och media för nöje och lärande
  • Hushållsartiklar och dekorationer
 • Tjänster
  • Personlig service och rådgivning
  • Möjlighet till hemleverans av större föremål
  • Evenemang och workshops
 • Socialt ansvar
  • Stöd till lokala välgörenhetsprojekt
  • Internationellt biståndsarbete
  • Program för återanvändning och återvinning
Öppettider Adress Kontakt
Måndag – Fredag: 10:00 – 18:00
Lördag: 10:00 – 15:00
Söndag: Stängt
Erikshjälpen Second Hand
Gjuterigatan 1
553 18 Jönköping
Telefon: 010-199 2550
E-post: [email protected]

Öppettider för Nya Upptäckter

Butiken välkomnar besökare med generösa öppettider, idag är vi öppna från 10:00 – 18:00. Det ger dig gott om tid att utforska det breda utbudet och hitta det där speciella som just du letar efter. Kom och upplev glädjen i att återanvända och ge nytt liv åt föremål som annars skulle glömts bort.

Mer än Bara Shopping – Farbror Eriks Kafé

När du besöker Erikshjälpen Second Hand i Jönköping, missa inte att ta en paus i Farbror Eriks kafé. Här kan du njuta av en fika och samtidigt veta att ditt bidrag gör skillnad. Allt överskott från försäljningen i butiken och kaféet går oavkortat till Erikshjälpens arbete för barns rättigheter, världen över.Erikshjälpen i Jönköping är en populär second hand-butik som stödjer barns rättigheter och hållbar konsumtion.

Följ Oss på Sociala Medier

För att hålla dig uppdaterad om de senaste händelserna, erbjudandena, inspirationen och tipsen från Erikshjälpen Second Hand, följ oss gärna på Facebook och Instagram. Vi delar regelbundet inlägg om vad som händer i butiken och ger dig en inblick i vårt dagliga arbete och de speciella föremål som kommer in.

Resa Kollektivt och Parkeringsmöjligheter

Att besöka Erikshjälpen Second Hand i Jönköping är enkelt, oavsett om du reser kollektivt eller med egen bil. Det finns goda parkeringsmöjligheter för dig som kommer med bil, och för dig som föredrar att resa kollektivt finns det flera alternativ tillgängliga.

Skänk till Second Hand

Erikshjälpen Second Hand är alltid tacksamma för donationer av varor som är i gott skick. Vi tar emot möbler, husgeråd, kläder, böcker, elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil, skor och mycket mer. För att veta mer om vad vi tar emot och inte tar emot, besök vår sida Skänk till Second Hand där du även hittar svar på vanliga frågor om inlämning och hämtning av saker.

Drive In Gåvomottagning

Vi har en praktisk drive in gåvomottagning där du kan lämna in dina gåvor under tak. Detta gör det enkelt och bekvämt för dig att donera dina saker oavsett väder.

Bokning för Hämtning av Gåvor

Om du behöver hjälp med att få dina saker hämtade, vänligen kontakta oss 1-2 veckor i förväg. Du kan ringa oss på 036-330 02 22 eller skicka ett e-post till [email protected] för att boka hämtning av dina saker.

Bli en Del av Vårt Volontärteam

Vår verksamhet är starkt beroende av engagerade volontärer. Genom att engagera dig som volontär hos oss kan du göra en betydelsefull insats i vårt arbete för barns rättigheter. Din tid och insats är ovärderlig för oss och bidrar till att vi kan fortsätta vårt arbete. Om du har tid över och vill göra en insats, tveka inte att kontakta oss för mer information om hur du kan bli en del av vårt team.

Erikshjälpen Second hand Jönköping

Omdömen: 4.1 (506 omdömen)
Adress: Herkulesvägen 56, 553 02 Jönköping, Sweden
Telefon: +46 36 330 02 22
Webbsida: https://erikshjalpen.se/butiker/second-hand-jonkoping/

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.