Erikshjälpen i Huskvarna erbjuder begagnade fynd och bidrar till välgörenhet med varje försäljning.

Erikshjälpen Huskvarna

Upptäck Second Hand-Skatten i Huskvarna

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Huskvarna, en plats där varje besök bjuder på en unik skattjakt. Med över 1400 kvadratmeter av kläder, möbler och andra second hand-prylar, erbjuder butiken en spännande upplevelse för alla åldrar.

Oavsett om du söker vintagefynd, hållbart mode eller unika inredningsdetaljer, är detta rätt plats för dig. Butiken är en del av ett större sammanhang, där varje köp bidrar till Erikshjälpens arbete för barns rättigheter världen över.

Erikshjälpen Second Hand i Huskvarna – En Värld av Möjligheter

 • Unika fynd
  • Vintagekläder
  • Antika möbler
  • Retro prylar och inredningsdetaljer
 • Hållbart mode
  • Återanvända kläder
  • Eko-vänliga textilier
 • Inredningsdetaljer
  • Unika lampor och belysning
  • Handgjorda dekorationer
 • Stöd till välgörenhet
  • Bidrag till barns rättigheter
  • Finansiering av utbildningsprojekt
Butiksstorlek Produktkategorier Stöd till välgörenhet
1400 kvadratmeter Kläder, Möbler, Prylar Barns rättigheter

Öppettider och Platsinformation

Butiken, belägen på Birkagatan 38, välkomnar besökare under generösa öppettider. Idag kan du besöka oss mellan 12:00 och 18:00. För att underlätta ditt besök finns det parkering och kollektivtrafik i närheten. Planera ditt besök och ta del av en hållbar shoppingupplevelse som också stödjer en god sak.

Fika och Mys i Farbror Eriks Kafé

Efter att ha utforskat butikens många fynd kan du ta en välförtjänt paus i Farbror Eriks kafé. Här serveras läckra bakverk och varma drycker som du kan njuta av i en avslappnad miljö. Allt överskott från kaféet, liksom från butiken, går till att finansiera Erikshjälpens projekt för barn i nöd. Kom in, fika och bli en del av vår gemenskap som gör skillnad.Erikshjälpen i Huskvarna erbjuder begagnade fynd och bidrar till välgörenhet genom återanvändning.

Gåvomottagning och Skänk Till Second Hand

Har du prylar som behöver ett nytt hem? Erikshjälpen Second Hand i Huskvarna tar tacksamt emot dina gåvor. Vi välkomnar allt från möbler och husgeråd till kläder och böcker, så länge de är i gott skick. Vår gåvomottagning ligger på kortsidan av huset, och vi har en detaljerad lista på vår hemsida över vad vi kan ta emot. Tveka inte att kontakta oss för att boka hämtning av större föremål.

Boka Hämtning av Dina Saker

Planerar du att rensa i hemmet och har saker att skänka? Ring oss på 036-14 30 90 eller skicka ett e-post till [email protected] för att arrangera en hämtning. Vi ber dig att kontakta oss 1-2 veckor i förväg så att vi kan planera hämtningen på bästa sätt. Din donation gör skillnad och hjälper oss att fortsätta vårt arbete.

Bli en Volontär och Gör Skillnad

Att engagera sig som volontär hos Erikshjälpen Second Hand i Huskvarna är ett fantastiskt sätt att bidra till samhället och hjälpa barn i behov. Din insats som volontär är ovärderlig och stärker vår förmåga att göra en positiv förändring. Har du lite extra tid över? Överväg att ge av din tid och ditt engagemang för en god sak. Kontakta oss för mer information om hur du kan bli en del av vårt team.

Följ Oss på Sociala Medier

Var alltid uppdaterad om de senaste händelserna, erbjudandena och inspirationen från Erikshjälpen Second Hand i Huskvarna genom att följa oss på Facebook och Instagram. Vi delar regelbundet inlägg som visar upp våra unika fynd, ger tips på hur du kan återanvända och återvinna, samt håller dig informerad om våra evenemang och kampanjer. Bli en del av vår online-community och hjälp oss sprida budskapet om hållbar konsumtion och solidaritet.

Stöd Barns Rättigheter med Varje Köp

Genom att handla hos Erikshjälpen Second Hand i Huskvarna bidrar du inte bara till en hållbar livsstil, utan också till en värld där barns rättigheter sätts främst. Varje krona du spenderar hjälper till att finansiera Erikshjälpens projekt runt om i världen. Shoppa med ett gott samvete och veta att du är en del av en rörelse som arbetar för en ljusare framtid för barn överallt.

Välkommen till Vår Butik i Österängen

När du besöker Erikshjälpen Second Hand i Huskvarna, blir du inte bara en kund, utan en partner i vårt arbete för att skapa en bättre värld. Butiken, som ägs av Pingstförsamlingen i Huskvarna och drivs i samarbete med Erikshjälpen, välkomnar alla som vill bidra till vårt arbete. Vi ser fram emot ditt besök och att få dela med oss av vårt stora utbud av second hand-fynd och vår gästvänliga atmosfär.

Erikshjälpen Second hand

Omdömen: 4.1 (522 omdömen)
Adress: 561 32, Birkagatan 38, 561 33 Huskvarna, Sweden
Telefon: +46 36 14 30 90
Webbsida: https://erikshjalpen.se/store/huskvarna/

Recent Posts

Social Media