Posted in

Erikshjälpen Höör

Erikshjälpen i Höör erbjuder secondhand-fynd och bidrar till välgörenhet genom försäljning av donerade varor.

Stort Utbud av Second Hand-varor i Höör – Erikshjälpen Second Hand

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Höör, en skattkista för alla åldrar med över 550 kvadratmeter av second hand-varor. Oavsett om du är på jakt efter unika möbler, kläder eller andra spännande fynd, har vår butik något för alla.

Varje besök hos oss är en ny upptäcktsresa där du kan hitta det perfekta tillskottet till ditt hem eller din garderob.

 • Varor du kan hitta hos Erikshjälpen Second Hand:
  • Möbler: Bord, stolar, soffor och skåp
  • Kläder: För alla åldrar och tillfällen
  • Böcker: Romaner, facklitteratur och barnböcker
  • Elektronik: Från vintage radioapparater till moderna apparater
  • Hemtextilier: Mattor, gardiner och sängkläder
  • Antikviteter och samlarobjekt
Butiksinformation Detaljer
Adress Second Hand-vägen 1, 243 45 Höör
Öppettider Måndag – Fredag: 10:00 – 18:00, Lördag: 10:00 – 15:00
Storlek på butiken 550 kvadratmeter
Sortiment Möbler, kläder, böcker, elektronik, hemtextilier, antikviteter

Öppettider för Shopping och Gåvomottagning

Butiken välkomnar besökare och givare från 12:00 till 18:00 idag. För att göra det enkelt för dig att planera ditt besök eller när du vill skänka saker, hittar du alltid aktuella öppettider på vår hemsida. Kom ihåg att gåvomottagningen ligger till vänster om butiksbyggnaden, där du enkelt kan lämna in de varor du önskar donera.

Följ Oss på Sociala Medier

För att inte missa några erbjudanden eller nyheter från vår butik, följ oss på Facebook och Instagram. Vi delar regelbundet inlägg om händelser i butiken, inspiration och tips för en hållbar livsstil. Sociala medier är också en fantastisk plats för att få en försmak av vårt sortiment och kommande evenemang.

Resvägar och Parkering

Att besöka Erikshjälpen i Höör är enkelt, oavsett om du reser kollektivt eller med egen bil. Vi har gott om parkeringsplatser för dig som föredrar att köra hit. För detaljerad information om hur du tar dig hit kollektivt, besök vår hemsida eller kontakta lokaltrafikens kundtjänst.

Skänk Till Second Hand

Vi på Erikshjälpen tar tacksamt emot dina gåvor av möbler, husgeråd, kläder, böcker och mycket mer. Allt som skänks bör vara i gott skick. För mer information om vad vi kan ta emot och inte, samt FAQ om inlämning och hämtning, besök vår webbsida ”Skänk till Second Hand”.

Boka Hämtning av Dina Saker

Om du har större föremål att donera och behöver hjälp med transport, erbjuder vi hämtningsservice. Vänligen kontakta oss minst två veckor i förväg på 0415-22 100 för att boka en hämtning. Observera att hämtning inte kan bokas via e-post, så tveka inte att ringa oss istället.

Volontär på Erikshjälpen

Att vara volontär hos Erikshjälpen är inte bara givande, det gör också en stor skillnad i vårt arbete för barns rättigheter. Din tid och insats är ovärderlig och bidrar till att hålla vår verksamhet igång. Om du har tid över och vill engagera dig i en god sak, tveka inte att kontakta oss för mer information om hur du kan bli en del av vårt volontärteam.Erikshjälpen i Höör erbjuder begagnade fynd och stödjer barns rättigheter genom secondhand-försäljning.

Erikshjälpen Second Hand

Omdömen: 3.9 (166 omdömen)
Adress: Portvägen 3, 243 41 Höör, Sweden
Telefon: +46 413 221 00
Webbsida: http://www.erikshjalpen.se/secondhand/vaara-butiker/hoor

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.