Posted in

Erikshjälpen Högsbo

Erikshjälpen Högsbo är en secondhand-butik där man kan fynda begagnade varor och stödja välgörenhet.

Upptäck Erikshjälpen Second Hand i Västra Frölunda

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Göteborg, belägen på Victor Hasselblads gata 11 i Västra Frölunda. Butiken sträcker sig över 1100 kvadratmeter och är en skattkammare för alla som älskar second hand-shopping.

Här kan du fynda allt från kläder och möbler till diverse heminredningsprylar. Oavsett om du är på jakt efter något specifikt eller bara vill inspireras, är detta platsen för dig.

 • Produktkategorier
  • Kläder
  • Möbler
  • Heminredning
 • Tjänster
  • Donation av varor
  • Volontärarbete
  • Event och aktiviteter
Butiksinfo Detaljer
Adress Victor Hasselblads gata 11, Västra Frölunda
Storlek 1100 kvadratmeter
Sortiment Kläder, Möbler, Heminredning
Öppettider Kontrollera på hemsidan för aktuella öppettider

Öppettider för Nya Äventyr

Planera ditt besök hos oss! Erikshjälpen Second Hand i Västra Frölunda är öppen idag från 11:00 till 18:00. Kom och utforska vårt omfattande sortiment av second hand-varor, och kanske hittar du det där unika fyndet som du har letat efter. Vi ser fram emot ditt besök!

En Plats för Alla Generationer

Vår butik välkomnar alla, oavsett ålder. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud som passar både unga och gamla. Medan du utforskar våra varor, ta en paus och njut av en lunch eller fika i vårt mysiga café. Det är den perfekta platsen för att vila benen och smälta dagens fynd.Erikshjälpen Högsbo är en populär second hand-butik där man kan fynda begagnade varor och stödja välgörenhet.

Följ Oss på Sociala Medier

För att hålla dig uppdaterad om de senaste händelserna, erbjudandena och få inspiration, följ oss på Facebook och Instagram. Vi delar regelbundet inlägg som ger en inblick i butikens liv och tipsar om hur du kan ge dina gamla saker ett nytt liv.

Varusortiment och Betalningsalternativ

Vi har ett brett sortiment av varor, inklusive möbler, kläder, husgeråd, böcker och mycket mer. När det kommer till betalning, erbjuder vi flera alternativ för att göra ditt köp så smidigt som möjligt. Du kan betala med de vanligaste korten eller använda kontanter om du föredrar det.

Kollektivtrafik och Parkering

Att ta sig till vår butik är enkelt, oavsett om du föredrar att resa kollektivt eller med egen bil. Det finns flera kollektivtrafikalternativ som tar dig nära butiken, samt bra parkeringsmöjligheter för dig som kommer med bil.

Skänk till Second Hand

Vi välkomnar dina skänkta varor med öppna armar. Erikshjälpen Second Hand är alltid i behov av gott skick varor som möbler, kläder och leksaker. Besök vår webbsida för att få mer information om vad vi tar emot och hur du kan skänka dina saker. Tack för att du bidrar till en hållbar framtid och hjälper oss att stödja barns rättigheter!

Gåvomottagning och Hemhämtning

Vår gåvomottagning är belägen på butikens baksida för ditt bekvämlighets skull. Om du har större föremål eller inte kan ta dig till butiken, erbjuder vi även en hemhämtningstjänst. Vi rekommenderar att du kontaktar oss några veckor i förväg för att boka en tid som passar dig. Ring oss på 031-20 90 70 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected] för att arrangera hämtning.

Bli en Volontär och Gör Skillnad

Erikshjälpen Second Hand är beroende av hjälp från volontärer. Genom att engagera dig hos oss kan du göra en betydelsefull insats för barns rättigheter och vår verksamhet. Din tid och ditt engagemang är ovärderligt för oss. Om du har några timmar över och vill bidra till en god sak, överväg att bli en del av vårt team!

Erikshjälpen Second Hand

Omdömen: 3.9 (353 omdömen)
Adress: Victor Hasselblads gata 11, 421 31 Västra Frölunda, Sweden
Telefon: +46 31 20 90 70
Webbsida: https://erikshjalpen.se/butiker/second-hand-goteborg-vastra-frolunda/

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.