Posted in

Erikshjälpen Helsingborg

Erikshjälpen i Helsingborg erbjuder second hand-fynd och bidrar till välgörenhet.

Välkommen till en Skattkista av Second Hand-fynd

Erikshjälpen Second Hand i Helsingborg är en välkänd destination för alla som söker unika fynd och vill bidra till en hållbar livsstil. Med en rymlig butik belägen på Måndagsgatan 6, erbjuder vi ett imponerande urval av kläder, möbler och andra second hand-varor.

Vår butik är inte bara en plats för shopping; det är en plats där varje köp stödjer ett gott syfte och bidrar till återanvändning och återvinning.Välkommen in och låt dig inspireras av vårt breda sortiment och våra attraktiva priser.

Erikshjälpen Second Hand Helsingborg – En Värld av Möjligheter

Att besöka Erikshjälpen Second Hand i Helsingborg är mer än bara shopping; det är en upplevelse som främjar hållbar konsumtion och stödjer välgörande ändamål. Upptäck hur varje artikel du hittar i vår butik har sin egen historia och bidrar till en positiv förändring i samhället.

 • Varor
  • Kläder för alla åldrar och tillfällen
  • Möbler som ger hemmet karaktär
  • Böcker, leksaker och hushållsartiklar
 • Tjänster
  • Personlig betjäning och rådgivning
  • Upphämtning av skänkta varor
  • Organisering av evenemang och workshops
 • Samhällsengagemang
  • Stöd till lokala och globala välgörenhetsprojekt
  • Initiativ för miljömedvetenhet och återbruk
  • Utbildningsprogram och ungdomsprojekt
Fakta Information
Adress Måndagsgatan 6, Helsingborg
Öppettider Måndag – Fredag: 10:00 – 18:00, Lördag: 10:00 – 15:00
Sortiment Kläder, Möbler, Böcker, Leksaker, Hushållsartiklar
Samhällsinsats Stöd till välgörenhetsprojekt, miljömedvetenhet, utbildningsprogram

Öppettider som Passar Alla

Vi förstår att våra kunder har olika scheman, och därför har vi öppet idag från 10:00 till 18:00. Dessa generösa öppettider ger dig flexibiliteten att besöka oss när det passar dig bäst, vare sig det är för en snabb titt efter jobbet eller en längre utflykt på helgen. Glöm inte att kolla våra öppettider för gåvomottagning om du har saker du vill donera till vår butik.

En Butik med Hjärtat

Erikshjälpen Second Hand Helsingborg är mer än bara en affär; vi är en del av en större gemenskap. Vårt samarbete med Hela Människan RIA och Änglaverket innebär att varje köp hos oss stöttar människor i behov. Vi är stolta över att bidra till samhället och erbjuda en plats där alla kan hitta något som passar deras hem och garderob, oavsett ålder.
Erikshjälpen i Helsingborg erbjuder second hand-fynd och bidrar till välgörenhet lokalt och globalt.

Var Med Oss på Sociala Medier

För att hålla dig uppdaterad om de senaste händelserna, erbjudandena och inspirationen, följ oss gärna på Facebook och Instagram. Vi älskar att dela med oss av vad som händer i butiken och på sociala medier kan du få en försmak av våra unikum och specialerbjudanden.

Donera och Gör Skillnad

Din donation gör stor skillnad. På Erikshjälpen Second Hand välkomnar vi möbler, kläder, böcker, elektronik, leksaker, och mycket mer som är i gott skick. Genom att donera bidrar du inte bara till miljön utan även till våra välgörenhetsprojekt. För mer information om vad vi accepterar och hur du kan donera, besök vår Skänk till Second Hand-sida.

Bli en Del av Vårt Team som Volontär

Vår verksamhet är starkt beroende av generösa volontärer som dig. Genom att engagera dig hos oss kan du göra en ovärderlig insats för barns rättigheter och vår dagliga verksamhet. Oavsett om du har lite eller mycket tid att ge, är din hjälp och ditt engagemang mycket uppskattat. Tillsammans kan vi göra en stor skillnad!

Erikshjälpen

Omdömen: 3.9 (84 omdömen)
Adress: Måndagsgatan 6, 256 64 Helsingborg, Sweden
Telefon: +46 42 495 31 00
Webbsida: https://erikshjalpen.se/butiker/second-hand-helsingborg/

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.