Posted in

Erikshjälpen Hedemora

Erikshjälpen i Hedemora erbjuder second hand-fynd och stödjer barns rättigheter globalt genom försäljning och volontärarbete.

En Värld av Second Hand-Fynd

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i centrala Hedemora, där över 700 kvadratmeter av kläder, möbler och andra second hand-prylar väntar på att upptäckas. Butiken erbjuder en rikedom av varor för alla åldrar och smaker, perfekt för den som söker unik inredning eller vill förnya garderoben på ett hållbart sätt.

Här kan du fynda allt från vintagekläder till retro möbler och sällsynta böcker. Erikshjälpen Hedemora är inte bara en butik, det är en skattkista för second hand-älskare och en mötesplats för gemenskap och hållbar konsumtion.

Erikshjälpen Hedemora – En Skattkista för Second Hand-Älskare

Att besöka Erikshjälpen i Hedemora är en upplevelse i sig. Varje hörn och vrå är fylld med spännande objekt som bär på sina egna historier. Att handla här är inte bara bra för plånboken och miljön, det är också ett sätt att stödja Erikshjälpens arbete för barn och familjer i utsatthet både lokalt och globalt.

 • Vad du kan hitta:
  • Kläder för alla tillfällen
  • Unika möbler som ger karaktär åt ditt hem
  • Böcker som väcker nyfikenhet och lärdom
 • Tjänster som erbjuds:
  • Inlämning av egna varor för försäljning
  • Möjlighet till att hitta volontärarbete
  • Stöd till Erikshjälpens sociala projekt
Butiksinfo Detaljer
Adress Centrala Hedemora
Yta Över 700 kvadratmeter
Sortiment Kläder, Möbler, Böcker
Hållbarhet Stöd till sociala projekt, återanvändning

Öppettider för Shopping och Fika

Butiken välkomnar besökare måndag till lördag, med öppettider från 11:00 till 18:00. Glöm inte att ta en paus i ditt fyndande för att njuta av en kopp kaffe och hembakat fikabröd i Farbror Eriks kafé. Ditt köp i både butik och kafé bidrar till Erikshjälpens arbete för barns rättigheter runt om i världen.

Sociala Medier för Senaste Nytt

Följ Erikshjälpen HedemoraFacebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om senaste nytt från butiken. På sociala medier delar vi med oss av erbjudanden, inspiration och tips som gör din second hand-upplevelse ännu bättre. Missa inte chansen att få en första titt på unika objekt och specialkampanjer!

Kollektivtrafik och Parkering

Att besöka Erikshjälpen Second Hand i Hedemora är enkelt, oavsett om du reser kollektivt eller med bil. Butiken erbjuder 24 timmars gratis parkering för kunder, vilket gör det bekvämt för dig som vill transportera hem större fynd.

Skänk till Second Hand

Erikshjälpen tar tacksamt emot donationer av möbler, kläder, husgeråd, böcker, elektronik, och mycket mer. Allt som är i gott skick är välkommet. För att underlätta processen finns det tydlig information om vad som kan doneras på vår hemsida, inklusive vanliga frågor och svar om inlämning och hämtning av saker. Gåvomottagningen hittar du på butikens baksida.Erikshjälpen i Hedemora är en secondhand-butik där man kan fynda begagnade varor och stödja välgörenhet.

Hämtning av Donationer

Om du har större föremål som du vill donera men inte kan transportera själv, erbjuder Erikshjälpen en hämtningsservice. Kontakta oss gärna 1-2 veckor i förväg för att boka en tid. Ring 0225-774606 eller skicka ett e-post till hedemora@erikshjälpen.se för att göra en bokning.

Engagera dig som Volontär

Att vara en volontär hos Erikshjälpen är ett fantastiskt sätt att bidra till en god sak. Din tid och insats är ovärderlig för oss och hjälper oss i vårt arbete med att stödja barns rättigheter. Om du har tid över och vill göra en meningsfull insats, överväg att engagera dig som volontär i vår butik i Hedemora.

Erikshjälpen Second Hand

Omdömen: 3.9 (262 omdömen)
Adress: Gussarvsgatan 3, 776 30 Hedemora, Sweden
Telefon: +46 225 77 46 06
Webbsida: https://erikshjalpen.se/second-hand/

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.