Posted in

Erikshjälpen Halmstad

Erikshjälpen i Halmstad erbjuder secondhandfynd och stödjer barns rättigheter globalt.

En Skattkammare för Second Hand-Älskare i Halmstad – Erikshjälpen

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Halmstad, en riktig skattkammare för alla som älskar återanvändning och unika fynd. Med över 2100 kvadratmeter fyllda av kläder, möbler och andra second hand-prylar, erbjuder vår butik en shoppingupplevelse som är både miljövänlig och plånboksvänlig.

Oavsett om du är gammal eller ung, finns här något för alla att upptäcka.

 • Sortiment
  • Kläder för alla åldrar och storlekar
  • Möbler som ger hemmet karaktär
  • Böcker för den läshungrige
  • Elektronik och hemelektronik
 • Tjänster
  • Gratis parkering för besökare
  • Inlämning av varor för återanvändning
  • Upphämtning av större möbeldonationer
 • Engagemang
  • Stöd till lokala och globala hjälpprojekt
  • Främjande av återanvändning och hållbar konsumtion
Attribut Information
Adress Erikshjälpen Second Hand, Halmstad
Storlek 2100 kvadratmeter
Öppettider Kontrollera på webbplatsen för aktuella tider
Sortiment Kläder, Möbler, Böcker, Elektronik

Öppettider för Shopping och Givande

Butiken välkomnar besökare med generösa öppettider: idag 12:00 – 18:00. Planera ditt besök för att utforska vårt breda sortiment av second hand-varor. Dessutom kan du besöka vår gåvomottagning på byggnadens baksida, där du kan lämna in saker som du vill skänka till ett gott syfte.

Fika och Gör Gott

När shoppingen ger dig en paus, besök Farbror Eriks kafé för en trevlig fika. Allt överskott från försäljningen i både butik och kafé går oavkortat till Erikshjälpens arbete för barns rättigheter, världen över. Genom att spendera din tid och dina pengar här, bidrar du till en bättre framtid för många barn.

Engagera Dig på Sociala Medier

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att få de senaste uppdateringarna om vad som händer i butiken. Vi postar regelbundet om erbjudanden, inspiration och tips som kan berika din second hand-shopping. Sociala medier är också ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad om våra evenemang och kampanjer.

Parkeringsmöjligheter och Tillgänglighet

När du planerar ditt besök till Erikshjälpen i Halmstad, behöver du inte oroa dig för parkering. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i närheten av butiken, vilket gör ditt besök ännu mer bekvämt.

Skänk Till Second Hand

Om du har saker som är i gott skick och som du vill ge nytt liv, är Erikshjälpen Second Hand tacksamma för dina donationer. Vi tar emot möbler, husgeråd, kläder, böcker, elektronik, leksaker, sportutrustning, och mycket mer. För att få veta mer om vad vi tar emot och hur processen går till, besök vår hemsida under avsnittet Skänk till Second Hand.Erikshjälpen i Halmstad är en välkänd secondhand-butik som stödjer barns rättigheter och ger lokalsamhället möjlighet att återanvända och återvinna.

Boka Hämtning av Dina Saker

Om du har större föremål eller inte har möjlighet att komma till oss, kan du boka hämtning av dina saker. Ring oss på 035-770 19 00 eller skicka ett e-post till [email protected] för att arrangera en tid. Tänk på att höra av dig 1-2 veckor i förväg så att vi kan planera hämtningen väl.

Volontärarbete som Gör Skillnad

Vi på Erikshjälpen är ständigt i behov av fler volontärer. Genom att engagera dig hos oss kan du göra en betydelsefull insats för barns rättigheter och vår verksamhet. Varje volontär är ovärderlig och vi välkomnar alla som har tid och vilja att bidra. Tillsammans kan vi göra en större skillnad!

Erikshjälpen Second Hand

Omdömen: 4.1 (781 omdömen)
Adress: Ryttarevägen 10, 302 62 Halmstad, Sweden
Telefon: +46 35 770 19 00
Webbsida: http://www.erikshjalpen.se/secondhand/vaara-butiker/halmstad

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.