Erikshjälpen Häggvik är en välgörenhetsbutik där man kan fynda begagnade varor och bidra till en god sak.

Erikshjälpen Häggvik

Välkommen till Erikshjälpen Häggvik

Upptäck Erikshjälpen Second Hand i Häggvik. Stiga in i en värld av hållbar shopping hos Erikshjälpen Second Hand i Häggvik.

Med över 570 kvadratmeter av noggrant utvalda second hand-varor, erbjuder butiken allt från kläder till möbler och andra unika fynd.

Oavsett om du är på jakt efter något speciellt för ditt hem eller vill förnya din garderob på ett miljövänligt sätt, är detta platsen för dig.

  • Produktkategorier
    • Kläder: Ett stort sortiment av kläder för alla åldrar och tillfällen.
    • Möbler: Upptäck unika och prisvärda möbler som kan ge ditt hem en ny touch.
    • Unika fynd: Sällsynta och intressanta objekt för dig som söker det där speciella.
Kategori Beskrivning Yta
Kläder Second hand-kläder för alla åldrar och tillfällen.
Möbler Unika och prisvärda möbler för ditt hem.
Unika fynd Sällsynta objekt för den entusiastiska samlaren.
Butiksyta Total yta för shoppingupplevelse. 570 kvadratmeter

Öppettider för Bekväma Besök

Vår butik välkomnar dig idag mellan 11:00 – 18:00. Planera ditt besök och ta del av vårt breda sortiment. Vi ser till att våra öppettider är anpassade för att passa de flesta, så att du kan upptäcka våra second hand-skatter när det passar dig bäst.

Följ Oss på Sociala Medier

För att aldrig missa en uppdatering, erbjudande eller inspiration, följ oss gärna på Facebook och Instagram. Vi delar regelbundet inlägg om vad som händer i butiken, speciella erbjudanden, inspirerande tips och mycket mer. Anslut till vår community online och bli en del av Erikshjälpens familj.

Resa Kollektivt och Parkering

Att besöka oss på Erikshjälpen Häggvik är enkelt, oavsett om du föredrar att resa kollektivt eller med egen bil. Vi har information om kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter för att göra ditt besök så smidigt som möjligt. Detaljerade anvisningar finns på vår webbplats för att hjälpa dig planera din resa.Erikshjälpen i Häggvik erbjuder second hand-fynd och bidrar till välgörenhet genom försäljning av donerade varor.

Skänk till Second Hand

Genom att skänka till Erikshjälpen Second Hand bidrar du inte bara till miljön utan även till välgörenhet. Vi tar emot en mängd olika saker som möbler, husgeråd, kläder och mycket mer, så länge de är i gott skick. Besök vår webbplats för mer information om vad vi tar emot och hur du kan skänka.

Gåvomottagningen

Du hittar vår gåvomottagning på baksidan av butiken. Här kan du lämna dina skänkta varor enkelt och bekvämt. Vår personal hjälper dig med eventuella frågor och ser till att dina varor tas om hand på bästa sätt.

Bli en Volontär

Att vara volontär hos Erikshjälpen är inte bara en värdefull insats för samhället och miljön, utan även för barns rättigheter världen över. Din tid och ditt engagemang är av stor betydelse för vår verksamhet. Om du har några timmar över och vill bidra till en god sak, överväg att engagera dig som volontär hos oss.

Tillsammans Skapar Vi Förändring

Varje besök, varje köp, och varje skänkt föremål hos Erikshjälpen Second Hand i Häggvik bidrar till vår mission att göra världen till en bättre plats. Vi arbetar för att stödja barns rättigheter och att minska miljöpåverkan genom återanvändning och återvinning. Kom in och bli en del av förändringen idag!

Erikshjälpen Häggvik

Omdömen: 4.3 (40 omdömen)
Adress: Norra Malmvägen 82, 191 62 Sollentuna, Sweden
Telefon: +46 72 601 73 10
Webbsida: https://erikshjalpen.se/store/stockholm-haggvik/

Recent Posts

Social Media