Posted in

Erikshjälpen Göteborg

Erikshjälpen i Göteborg erbjuder second hand-fynd och stödjer barns rättigheter globalt.

En Skattkista av Second Hand-fynd i Göteborg Västra Frölunda – Erikshjälpen

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Göteborg, Västra Frölunda. Med hela 1100 kvadratmeter är vår butik en riktig skattkista fylld med second hand-prylar.

Här kan du hitta allt från stiliga kläder till unika möbler och annat som kan ge ditt hem en personlig touch.

Och det bästa av allt? Varje köp bidrar till en hållbar framtid och stödjer barns rättigheter runtom i världen.

 • Stiliga kläder
  • Herrkläder
  • Damkläder
  • Barnkläder
 • Unika möbler
  • Soffor och fåtöljer
  • Bord och stolar
  • Förvaringsmöbler
 • Hemtillbehör
  • Köksartiklar
  • Textilier
  • Dekorationer
Butikens yta Produktkategorier Stöd till välgörenhet
1100 kvadratmeter Kläder, Möbler, Hemtillbehör Barns rättigheter och hållbar utveckling

Mer än bara Shopping – Vårt Café

Trött efter all shopping? Ta en paus i vårt mysiga café. Här kan du njuta av en god lunch eller fika medan du tar en välbehövlig vila. Caféet är en perfekt mötesplats för vänner och familjer som vill ha en trevlig stund tillsammans i en avslappnande miljö.

Sociala Medier – Följ Oss för Senaste Nytt

Missar du aldrig en bra deal? Glöm då inte att följa oss på Facebook och Instagram. Vi delar regelbundet inlägg om aktuella händelser i butiken, exklusiva erbjudanden, inspiration och smarta tips för en hållbar livsstil. Våra sociala medier är det bästa sättet att hålla sig uppdaterad om allt som händer hos Erikshjälpen i Göteborg.

Varukategorier för Alla Behov

Vår butik erbjuder ett brett utbud av varor. Oavsett om du letar efter moderna kläder, klassiska möbler, spännande böcker eller elektronik, har vi något för dig. Vi har också ett stort sortiment av leksaker, sportutrustning, och hemtextilier. Vi ser till att våra hyllor alltid är välfyllda med varor av hög kvalitet.

Betalningsalternativ och Tillgänglighet

När du hittat dina favoritartiklar hos oss kan du enkelt betala med flera olika betalningsalternativ. Vi strävar efter att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt. Dessutom är vår butik lättillgänglig via kollektivtrafik, och det finns gott om parkeringsmöjligheter för dig som kommer med bil.

Skänk till Second Hand

Har du saker hemma som du inte längre behöver? Vi på Erikshjälpen tar tacksamt emot donationer av varor som är i gott skick. Vår gåvomottagning ligger praktiskt placerad på baksidan av butiken. Om du har större föremål som möbler och vill att vi ska hämta dem, kan du enkelt boka en hämtning några veckor i förväg.

Boka Hämtning av Dina Saker

Att skänka till våra butiker är enkelt. Ring oss på 031-20 90 70 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected] för att arrangera hämtning av dina saker. Genom att donera bidrar du inte bara till miljön utan också till vårt arbete med att stödja barns rättigheter.

Volontär – Engagera Dig för en God Sak

Vårt arbete är beroende av engagerade människor som dig. Som volontär hos Erikshjälpen kan du göra en stor skillnad. Din tid och ditt engagemang är ovärderliga för oss och för alla de barn vi hjälper. Om du har tid över och vill bidra till en bättre värld, kom och var en del av vårt team!

Öppettider och Välkommen

Butiken är öppen idag från 11:00 till 18:00. Vi ser fram emot ditt besök och hoppas att du ska hitta något som både glädjer dig och bidrar till vårt arbete för en hållbar framtid. Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Göteborg Västra Frölunda!Erikshjälpen i Göteborg är en second hand-butik som stödjer barns rättigheter genom försäljning av återanvända varor.

Erikshjälpen Second Hand

Omdömen: 3.9 (353 omdömen)
Adress: Victor Hasselblads gata 11, 421 31 Västra Frölunda, Sweden
Telefon: +46 31 20 90 70
Webbsida: https://erikshjalpen.se/butiker/second-hand-goteborg-vastra-frolunda/

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.