Posted in

Erikshjälpen Genarp

Erikshjälpen i Genarp är en populär secondhand-butik som stödjer barns rättigheter och hållbar konsumtion.

En Skattkammare för Second Hand-Älskare i Genarp – Erikshjälpen Second Hand

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Genarp, en butik som erbjuder en unik shoppingupplevelse för alla som är intresserade av hållbar konsumtion. Med över 350 kvadratmeter fyllda av kläder, möbler och andra second hand-prylar, är detta stället att besöka för att fynda unika objekt.

Oavsett om du är ute efter vintagekläder, retroinredning eller bara vill ge gamla saker ett nytt hem, så har Erikshjälpen något för dig.

 • Varor du kan hitta hos Erikshjälpen Second Hand:
  • Kläder för alla åldrar och stilar
  • Möbler som ger karaktär till ditt hem
  • Böcker för bokslukare och samlare
  • Leksaker som väcker kreativitet hos barn
  • Hem- och köksartiklar för en personlig touch
Avdelning Typ av artiklar Exempel på varor
Kläder Vintage och moderna Jackor, klänningar, byxor
Möbler Retro och samtida Soffor, hyllor, bord
Böcker Skönlitteratur och facklitteratur Romaner, biografier, kokböcker
Leksaker Edukativa och för underhållning Pussel, spel, dockor
Hem- och köksartiklar Praktiska och dekorativa Köksredskap, tavlor, vaser

Samarbete med Lokala Samfund

Erikshjälpen i Genarp drivs i nära samarbete med Pingstkyrkan i Lund. Denna samverkan möjliggör en bredare verksamhet och stärker banden med lokalsamhället. Genom att handla här bidrar du inte bara till återanvändning av varor utan också till ett starkare och mer sammanhållet samhälle.

Fika för en God Sak

Efter en dag av skattjakt i butiken kan du ta en välbehövlig paus i Farbror Eriks kafé. Här serveras hembakta kakor och andra godsaker. Inte nog med att du kan njuta av en fikastund, allt överskott från både butiken och kaféet går till Erikshjälpens arbete för barns rättigheter över hela världen. Så varje kopp kaffe eller kaka du köper gör en stor skillnad.

Kom och Inspireras

För att hålla dig uppdaterad om de senaste händelserna, erbjudandena och få inspiration, följ Erikshjälpen GenarpInstagram. Sociala medier är ett utmärkt sätt att känna pulsen i butiken och vara först med att upptäcka nya fynd.

Enkelt att Donera

Erikshjälpen Second Hand välkomnar donationer av allt från möbler till kläder och elektronik. Om du är osäker på vad som kan doneras, besök deras hemsida för information om vilka föremål som accepteras. Med två gåvomottagningar belägna på Risavägen 2, är det enkelt att lämna in dina saker.
Erikshjälpen i Genarp erbjuder second hand-fynd och bidrar till välgörenhet genom återanvändning.

Planera din Donation

För att säkerställa en smidig hantering av dina donationer, rekommenderas det att du ringer i förväg, helst 1-2 veckor innan. Boka hämtning av dina saker genom att ringa 040-48 00 41. Observera att bokning via e-post inte är möjlig.

Volontärarbete som Gör Skillnad

Volontärer är ryggraden i Erikshjälpens verksamhet. Genom att engagera dig som volontär kan du göra en konkret och meningsfull insats för barns rättigheter. Din tid och ditt engagemang är ovärderliga och bidrar till att göra en positiv förändring i samhället.

Resvägar och Parkering

Att resa kollektivt till Erikshjälpen i Genarp är både enkelt och miljövänligt. För de som föredrar att köra finns det parkeringsmöjligheter tillgängliga för besökare. Allt för att ditt besök ska vara så bekvämt och problemfritt som möjligt.

Öppettider för Enkel Planering

Planera ditt besök till Erikshjälpen Second Hand genom att hålla koll på öppettiderna. Butiken är öppen idag från 12:00 till 18:00, vilket ger dig gott om tid att utforska utbudet och hitta dina favoritartiklar.

Erikshjälpen Second Hand Genarp

Omdömen: 4.2 (125 omdömen)
Adress: Risavägen 2, 247 72 Genarp, Sweden
Telefon: +46 46 32 45 04
Webbsida: http://www.erikshjalpen.se/secondhand/vaara-butiker/genarp/

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.