Posted in

Erikshjälpen Frölunda

Erikshjälpen i Frölunda erbjuder begagnade fynd och bidrar till välgörenhet med varje försäljning.

Välkommen till Erikshjälpens Second Hand i Västra Frölunda

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Göteborg, Västra Frölunda! Vår butik på Victor Hasselblads gata 11 är en skattkista på hela 1100 kvadratmeter, fylld med second hand-prylar för alla smaker. .

Här kan du hitta allt från kläder och möbler till unika inredningsdetaljer och mycket mer. Kom och utforska vårt sortiment och hitta dina favoriter!

 • Sortiment
  • Kläder för alla åldrar och storlekar
  • Möbler för hemmets alla rum
  • Inredningsdetaljer som ger ditt hem en personlig touch
 • Tjänster
  • Personlig hjälp i butiken
  • Möjlighet till hemleverans av större föremål
  • Återvinningsstation för kläder och textilier
Information Detaljer
Adress Victor Hasselblads gata 11, Västra Frölunda
Storlek 1100 kvadratmeter
Öppettider Kontrollera på Erikshjälpens webbplats för aktuella öppettider
Sortiment Kläder, möbler, inredningsdetaljer, och mer

Öppettider och Tillgänglighet

Vår butik är öppen idag 11:00 – 18:00, vilket ger dig gott om tid att botanisera bland våra varor. Att besöka oss är enkelt, vare sig du reser kollektivt eller med egen bil. Vi erbjuder parkeringsmöjligheter för dig som kommer med bil. För dig som föredrar kollektivtrafik finns det bra anslutningar som gör din resa smidig.

Varukategorier och Betalningsalternativ

I vår butik hittar du en mängd olika varukategorier, allt från vardagskläder till sportutrustning och hemtextil. Vi ser till att ha ett brett utbud för att passa alla våra kunders behov. När du hittat det du söker kan du enkelt betala med flera olika betalningsalternativ, vilket gör ditt köp både tryggt och bekvämt.

Skänk till Second Hand

Erikshjälpen Second Hand tar tacksamt emot dina gåvor i form av möbler, husgeråd, kläder, böcker och mycket mer, så länge de är i gott skick. På vår webbplats hittar du information om vad vi tar emot och inte, samt vanliga frågor och svar om inlämning och hämtning av saker. Vår gåvomottagning ligger på baksidan av butiken.

Boka Hämtning av Dina Saker

Om du har större föremål eller inte har möjlighet att själv lämna dem till oss, kan du ringa 031-20 90 70 eller skicka ett e-post till [email protected] för att boka hämtning. Vi ber dig att höra av dig några veckor i förväg, så att vi kan planera hämtningen på ett effektivt sätt.
Erikshjälpen i Frölunda är en välgörenhetsbutik som erbjuder secondhand-varor och stöttar barns rättigheter globalt.

Engagera dig som Volontär

Erikshjälpens verksamhet är beroende av engagerade volontärer. Genom att engagera dig kan du göra en stor insats för barns rättigheter och vår verksamhet. Din tid och ditt engagemang är ovärderliga för oss och de vi hjälper. Om du har tid över och vill bidra till en god sak, tveka inte att kontakta oss för mer information om hur du kan bli en del av vårt team.

Upptäck Mer på Sociala Medier

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i butiken. Vi postar regelbundet om erbjudanden, inspiration och tips, och det är ett utmärkt sätt att få en inblick i vårt dagliga arbete och de fynd som finns att göra hos oss.

Fika och Lunch i Vår Cafédel

Efter en lyckad shoppingrunda kan du ta en välbehövlig paus i vårt mysiga café som finns i byggnaden. Här kan du njuta av en god fika eller en lättare lunch medan du funderar över dina fynd. Vårt café är en samlingspunkt för både stammisar och nya besökare, och ger en härlig atmosfär till din second hand-upplevelse.

Erikshjälpen Second Hand

Omdömen: 3.9 (353 omdömen)
Adress: Victor Hasselblads gata 11, 421 31 Västra Frölunda, Sweden
Telefon: +46 31 20 90 70
Webbsida: https://erikshjalpen.se/butiker/second-hand-goteborg-vastra-frolunda/

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.