Erikshjälpen i Eksjö är en secondhand-butik som stödjer barns rättigheter och bidrar till hållbar konsumtion.

Erikshjälpen Eksjö

En Skattkista för Second Hand-Älskare – Erikshjälpen Second Hand i Eksjö

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Eksjö, en riktig pärla för dig som älskar att fynda! Med över 800 kvadratmeter fyllda med kläder, möbler och andra spännande second hand-prylar, är detta en destination som lockar både lokalbefolkningen och besökare. .

Här kan du hitta allt från unik inredning till prisvärda kläder, och det finns något för varje smak och plånbok. Dessutom kan musikälskare glädjas åt möjligheten att spela på instrument som piano, gitarr och dragspel, som fritt får användas av butikens besökare.

 • Unik inredning
  • Vintage möbler
  • Antika dekorationer
  • Handgjorda textilier
 • Prisvärda kläder
  • Moderna och vintage-stilar
  • För alla åldrar och storlekar
  • Tillbehör och skor
 • Musikälskares hörna
  • Piano
  • Gitarr
  • Dragspel
Avdelning Yta Specialitet
Inredning 300 kvm Vintage och antikt
Kläder 250 kvm Prisvärda och varierade stilar
Musik 50 kvm Instrument tillgängliga för spel

Samverkan med Lokala Församlingar

Butiken i Eksjö drivs i nära samarbete med Eksjö Pingstkyrka och Eksjö Missionskyrka. Denna samverkan är en grundpelare i butikens verksamhet och bidrar till den starka gemenskapen och det lokala engagemanget. Genom köp och donationer stödjer du inte bara miljön genom att återanvända varor, utan även Erikshjälpens arbete för barns rättigheter över hela världen.

Mer än En Butik – Farbror Eriks Kafé

När du besöker Erikshjälpen i Eksjö är det inte bara de unika fynden som lockar. Ta en paus och njut av en fika i Farbror Eriks kafé. Här kan du koppla av med en kopp kaffe och något gott att äta. Allt överskott från försäljningen i både butiken och kaféet går oavkortat till att stödja Erikshjälpens viktiga arbete. Så varje fika och varje köp gör skillnad!

Resvägar och Parkeringsinformation

För att besöka Erikshjälpen Second Hand i Eksjö kan du enkelt resa kollektivt eller dra nytta av de parkeringsmöjligheter som finns i närheten. Detta gör det smidigt för dig som kund att ta dig till och från butiken, oavsett om du kommer med en större möbel eller en liten påse kläder.

Donera Varor

Om du har saker hemma som du inte längre behöver, kan du göra en god gärning genom att donera dem till Erikshjälpen. De tar emot allt från möbler till kläd, böcker, elektronik, leksaker och mycket mer, så länge det är i gott skick. För att underlätta din donation finns det en gåvomottagning till vänster om butiksingången. Använd bara ringklockan!

Hämtning av Donationer

Skulle du ha större föremål eller inte möjlighet att själv transportera dina donationer till butiken, erbjuder Erikshjälpen en hämtningstjänst. Kontakta dem cirka en vecka i förväg för att planera hämtningen av dina saker. Du kan antingen ringa till 0381-671 300 eller skicka ett e-post till [email protected] för att boka tid.Erikshjälpen i Eksjö är en secondhand-butik där man kan fynda begagnade varor och stötta välgörenhet.

Bli Volontär

Erikshjälpen i Eksjö är beroende av hjälp från volontärer för att kunna fortsätta sin verksamhet. Genom att engagera dig som volontär kan du göra en stor skillnad och bidra till kampen för barns rättigheter. Om du har tid över och vill göra en insats som verkligen betyder något, är detta en fantastisk möjlighet att ge tillbaka till samhället och hjälpa till där det behövs som mest.

Öppettider och Besöksinformation

Planera ditt besök till Erikshjälpen Second Hand i Eksjö och notera att butiken är öppen idag 12:00 – 18:00. För mer detaljerad information om öppettider för både butik och gåvomottagning, besök deras officiella webbplats. Kom ihåg att varje besök och varje köp bidrar till en bättre värld, så varför inte ta en tur till Erikshjälpen och se vad du kan hitta?

ERIKSHJÄLPEN

Omdömen: 4.2 (319 omdömen)
Adress: Kråkebergsvägen 2, 575 96 Eksjö, Sweden
Telefon: +46 381 67 13 00
Webbsida: https://erikshjalpen.se/

Recent Posts

Social Media