Posted in

Erikshjälpen Borlänge

Erikshjälpen i Borlänge är en välbesökt second hand-butik som stödjer barns rättigheter och bidrar till hållbar konsumtion.

Erikshjälpen Second Hand i Borlänge

Välkommen till Borlänges största second hand-butik! Med över 1200 kvadratmeter yta fylld av kläder, möbler och andra second handprylar, är Erikshjälpen i Borlänge en riktig skattkammare för alla som älskar att fynda. .

Här kan du hitta allt från unika inredningsdetaljer till prisvärda klädesplagg som ger din garderob nytt liv. Och det bästa är att det finns något för alla smaker och plånböcker!

 • Unika fynd
  • Inredningsdetaljer
  • Vintagekläder
  • Böcker och media
 • Stort sortiment
  • Kläder för alla åldrar
  • Möbler för alla rum
  • Elektronik och spel
 • Hållbar konsumtion
  • Återanvändning av varor
  • Stöd till välgörenhet
  • Minimering av avfall
Avdelning Sortiment Yta
Kläder Herr, Dam, Barn 300 kvadratmeter
Möbler Soffor, Bord, Stolar 500 kvadratmeter
Övrigt Böcker, Elektronik, Prylar 400 kvadratmeter

Mer än bara Shopping – Farbror Eriks Kafé

Att shoppa kan vara tröttsamt, men oroa dig inte, för i Farbror Eriks kafé kan du vila benen och fylla på energi med en god fika. Alla intäkter från både butik och kafé bidrar till Erikshjälpens arbete för barns rättigheter över hela världen. Så när du handlar eller fikar hos oss, stödjer du en god sak.

Följ Oss på Sociala Medier

För att inte missa några specialerbjudanden, evenemang eller inspiration, följ Erikshjälpen Borlänge på Facebook och Instagram. Vi delar regelbundet inlägg om vad som händer i butiken, så att du alltid är uppdaterad om de senaste fynden och aktiviteterna.Erikshjälpen i Borlänge är en second hand-butik där man kan fynda begagnade varor samtidigt som man stödjer välgörenhet.

Enkelt att Besöka Oss

Att komma till Erikshjälpen i Borlänge är enkelt, vare sig du reser kollektivt eller med egen bil. Butiken ligger bara cirka 900 meter från Resecentrum, vilket gör det smidigt för dig att ta dig hit. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter för dig som föredrar att köra.

Så Skänker du till Butiken

Har du prylar hemma som förtjänar ett nytt hem? Erikshjälpen Second Hand tar tacksamt emot möbler, husgeråd, kläder, böcker och mycket mer. Besök vår hemsida för information om vad vi tar emot och hur du kan gå tillväga när du vill skänka. Gåvomottagningen hittar du på butikens baksida, och för större saker erbjuder vi hämtning.

Boka Hämtning av Dina Saker

Om du har större föremål eller inte har möjlighet att själv lämna dem, kan du ringa 0243-50 16 00 eller skicka ett e-post till [email protected] för att arrangera hämtning. Vi ber dig att kontakta oss 1-2 veckor i förväg så att vi kan planera hämtningen på bästa möjliga sätt.

Engagera dig som Volontär

Vår verksamhet är starkt beroende av den insats som våra volontärer gör. Genom att engagera dig hos oss kan du göra en stor skillnad i vårt arbete för barns rättigheter. Varje timme du bidrar med är ovärderlig för oss och för dem vi hjälper. Har du lite tid över och vill göra en insats? Tveka inte att höra av dig!

Erikshjälpen Second Hand Borlänge

Omdömen: 4.1 (567 omdömen)
Adress: Hantverkargatan 7, 781 71 Borlänge, Sweden
Telefon: +46 243 50 16 00
Webbsida: https://erikshjalpen.se/store/borlange/

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.