Posted in

Erikshjälpen Borås

Erikshjälpen i Borås är en second hand-butik där man kan fynda begagnade varor och stödja välgörenhet.

En Skattkista för Second Hand-Älskare i Borås – Erikshjälpen Second Hand

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Borås, en riktig paradis för dig som älskar att fynda unika begagnade varor. Här breder 1000 kvadratmeter ut sig med allt från stilrena kläder till retro möbler och andra second hand-prylar.

Butiken, som ligger i det populära Knalleland, är inte bara en plats för fynd, utan också en mötesplats för gemenskap och hållbar konsumtion.

 • Unika Fynd
  • Stilrena kläder
  • Retro möbler
  • Diverse second hand-prylar
 • Mötesplats
  • Gemenskap
  • Hållbar konsumtion
 • Läge
  • Knalleland, Borås
Attribut Information
Butiksyta 1000 kvadratmeter
Plats Knalleland, Borås
Varutyp Kläder, Möbler, Prylar
Fokus Gemenskap, Hållbarhet

Öppettider för Fyndjägare

Planera ditt besök hos oss! Erikshjälpen i Borås har öppet idag från 12:00 till 18:00, och vi ser fram emot att välkomna dig. Se till att hålla koll på våra öppettider så att du inte missar möjligheten att hitta ditt nästa favoritföremål eller klädesplagg.

Mer än Bara Shopping

Att handla hos oss är inte bara bra för plånboken och miljön, det stödjer också en god sak. Allt överskott från försäljningen i butik och kafé går oavkortat till Erikshjälpens arbete för barns rättigheter runt om i världen. Så när du fyndar hos oss, bidrar du till en bättre framtid för många barn.

Fika med Gott Samvete

Glöm inte att ta en paus i ditt fyndande och njut av en kopp kaffe i Farbror Eriks kafé. Här kan du fika med gott samvete, veta att varje krona du spenderar hjälper till att finansiera viktiga välgörenhetsprojekt. Kaféet är hjärtat i vår butik där våra besökare kan slappna av och umgås.

Håll Dig Uppdaterad

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att få de senaste uppdateringarna om vad som händer i butiken. Sociala medier är ett utmärkt sätt att hålla kontakt med oss och få information om erbjudanden, inspiration och tips som kan berika ditt nästa besök hos oss.

Enkel Tillgänglighet

Att ta sig till Erikshjälpen i Borås är enkelt, vare sig du reser kollektivt eller med eget fordon. Vi har gott om parkeringsmöjligheter för dig som kommer med bil. Se till att du planerar din resa så att du kan spendera så mycket tid som möjligt med att utforska vårt breda utbud.Erikshjälpen i Borås erbjuder secondhand-fynd och bidrar till välgörenhet genom försäljning av donerade varor.

Skänk och Stöd

Har du saker hemma som förtjänar ett nytt liv? Erikshjälpen Second Hand tar tacksamt emot donationer av möbler, husgeråd, kläder och mycket mer. Besök vår hemsida för att få information om vad vi tar emot och inte, samt vanliga frågor och svar kring inlämning och hämtning av saker. Vår gåvomottagning ligger praktiskt placerad i anslutning till butiken.

Boka Hämtning av Dina Saker

Om du har större föremål eller inte har möjlighet att lämna dem själv, kan du enkelt boka hämtning av dina saker. Kontakta oss minst två veckor i förväg för att säkerställa att vi kan hjälpa till. Du kan nå oss via telefon på 033-785 06 00, eller skicka ett e-post till [email protected]. Vi ser till att dina saker får nytt liv och bidrar till vårt arbete.

Engagera Dig Som Volontär

Vårt arbete är beroende av generösa volontärer. Genom att engagera dig hos oss kan du göra en betydelsefull insats för barns rättigheter och vår dagliga verksamhet. Oavsett om du har mycket eller lite tid över, är din insats ovärderlig. Tillsammans kan vi göra en stor skillnad!

Erikshjälpen

Omdömen: 4.1 (651 omdömen)
Adress: Vegagatan 1, 506 35 Borås, Sweden
Telefon: +46 33 785 06 00
Webbsida: http://www.erikshjalpen.se/boras

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.