Posted in

Erikshjälpen Bollnäs

Erikshjälpen i Bollnäs är en välgörenhetsbutik som säljer begagnade varor och stöder barns rättigheter globalt.

Stort Utbud av Second Hand-Fynd

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand i Bollnäs, en butik som sträcker sig över 1200 kvadratmeter fylld med kläder, möbler och andra second hand-prylar. Här kan du hitta allt från unik inredning till prisvärda klädesplagg.

Med ett så brett sortiment finns det något för varje smak och behov.

Att fynda här är inte bara kul, det är också bra för plånboken och miljön.

Erikshjälpen Second Hand i Bollnäs – En Skattkista för Fyndare

 • Unika Fynd
  • Retro och vintage kläder
  • Antika möbler
  • Samlarobjekt och kuriosa
 • Prisvärda Kläder
  • Moderiktiga plagg för alla åldrar
  • Accessoarer som väskor och smycken
  • Sportutrustning och ytterkläder
 • Hem och Inredning
  • Dekorationer och hemtextilier
  • Köksutrustning och porslin
  • Böcker och multimedia
Avdelning Storlek Speciella Objekt
Kläder 300 kvadratmeter Vintagekollektioner
Möbler 400 kvadratmeter Antika skåp och stolar
Inredning 500 kvadratmeter Unika lampor och mattor

Öppettider för Enkel Planering

Planera ditt besök till Erikshjälpen Second Hand i Bollnäs. Butiken har öppet idag från 12:00 till 18:00, så du har gott om tid att utforska vårt omfattande utbud. Kom ihåg att titta på våra öppettider online för att hålla dig uppdaterad om eventuella förändringar.

Samverkan med Bollnäs Biståndcenter

Butiken drivs i ett nära samarbete med Bollnäs Biståndcenter, vilket stärker den lokala gemenskapen och bidrar till att göra en större positiv påverkan. Genom att handla hos oss stödjer du inte bara återanvändning av varor utan även viktiga sociala initiativ.

Mer än bara Shopping – Farbror Eriks Kafé

Glöm inte att besöka Farbror Eriks kafé under ditt besök. Här kan du ta en paus från shoppingen och njuta av en fika. Allt överskott från såväl butik som kafé går till Erikshjälpens arbete för barns rättigheter, så ditt kaffestopp gör skillnad världen över.

Skänk till Second Hand

Om du har saker som är i gott skick och som du inte längre behöver, kan du skänka dem till vår second hand-butik. Vi tar emot ett brett spektrum av varor, inklusive möbler, husgeråd, kläder och elektronik. Genom att donera bidrar du till en hållbar livsstil och hjälper till att finansiera viktiga välgörenhetsprojekt.

Enkelt att Boka Hämtning

Om du har större föremål eller inte kan leverera dina saker till butiken, erbjuder vi en hämtningstjänst. Kontakta oss gärna 1-2 veckor i förväg0278-190 00 eller via e-post [email protected] för att boka hämtning.Erikshjälpen i Bollnäs erbjuder second hand-fynd och bidrar till välgörenhet med varje såld artikel.

Engagera dig som Volontär

Vår verksamhet är beroende av engagerade volontärer. Genom att bidra med din tid och dina färdigheter kan du göra en verklig skillnad i vårt arbete för barns rättigheter. Om du har tid över och vill göra en ovärderlig insats, tveka inte att kontakta oss för att bli en del av vårt team!

Följ Oss på Sociala Medier

För att hålla dig uppdaterad om senaste nytt, erbjudanden och inspiration, följ oss på Facebook och Instagram. Vi delar regelbundet inlägg om vad som händer i butiken, så du missar aldrig ett bra fynd eller ett spännande evenemang.

Resa och Parkering

Planerar du att besöka oss med kollektivtrafik? Det finns flera busslinjer som tar dig till butiken. För dig som föredrar att köra finns det även bra parkeringsmöjligheter i närheten av butiken för enkel tillgång.

Erikshjälpen Second Hand

Omdömen: 3.9 (126 omdömen)
Adress: Renshammarvägen 10, 821 50 Bollnäs, Sweden
Telefon: +46 278 190 00
Webbsida: https://erikshjalpen.se/store/bollnas/

Gunilla Abrahamsson är en journalist och skribent med ett fokus på det svenska näringslivet och internationella händelser. Hon bidrar regelbundet med insiktsfulla artiklar till presskanalen.se, där hon analyserar och rapporterar om de senaste utvecklingarna och trenderna. Gunillas arbete är känt för dess djupgående analys och förmåga att belysa komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt. Hennes skrivande hjälper läsare att förstå den större bilden bakom nyhetshändelser, vilket gör henne till en uppskattad röst inom svensk och internationell media.